σημαια

Πέντε ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές για το καλοκαίρι

extra_toc

   Βελτιώνουμε την εικόνα μας λίγο πριν τις διακοπές   

mi epemvatikes gia kalokairi   Ήλιος, θάλασσα, κοντινές και μακρινές αποδράσεις, υπαίθριες δραστηριότητες με φίλους, εξωστρέφεια (στο μέτρο του…επιτρεπτού)…το καλοκαίρι είναι εδώ! Όλοι επιδιώκουμε την πιο ελκυστική παρουσίαση του εαυτού μας για να κάνουμε τις καλοκαιρινές στιγμές όμορφες και ξεχωριστές. Ποιες είναι οι top μη επεμβατικές τεχνικές της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής που μπορούν να πραγματοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και να βελτιώσουν άμεσα την εικόνα και την ευεξία μας; 

   Καθαρισμός με μικροκρυστάλλους

 Ένας βαθύς καθαρισμός του δέρματος, που θα ρυθμίσει τη λιπαρότητα και θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την πιο λεία, λαμπερή και υγιή, αποτελεί την ιδανική επιλογή πριν τις καλοκαιρινές διακοπές. Η ελεγχόμενη απελευθέρωση  μικροκρυστάλλων –που πραγματοποιείται με τη χρήση μηχανήματος τελευταίας γενιάς- θα απομακρύνει τα «νεκρά» κύτταρα της επιδερμίδας, καταπολεμώντας δερματικές ατέλειες (απάλυνση/μείωση λεπτών ρυτίδων, αντιμετώπιση κηλίδων και πανάδων, αποχρωματισμός δυσχρωμιών, βελτίωση της όψης σημαδιών και ουλών) και διεγείροντας τους μηχανισμούς ανάπλασης του δέρματος.

   Μπότοξ

   Η έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και οι πιο έντονες κινήσεις και εκφράσεις του προσώπου, π.χ. το συνοφρύωμα, δημιουργούν λεπτές γραμμές ή επιδεινώνουν τις ήδη υπάρχουσες ρυτίδες στο μέτωπο ή γύρω από τα μάτια. Ο πιο άμεσος τρόπος για να τις εξαλείψετε και να αποτρέψετε το σχηματισμό νέων είναι οι ενέσεις μπότοξ, με τις οποίες επιτυγχάνεται, επιπλέον, ανόρθωση των πεσμένων φρυδιών και αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες του λαιμού.

   Υαλουρονικό οξύ   

   Δημοφιλές για όλες τις ηλικίες, το υαλουρονικό οξύ διορθώνει κάθε μικροατέλεια του προσώπου, μειώνοντας τις ρυτίδες με μεγαλύτερο βάθος, αποκαθιστώντας την ατροφία του λίπους (π.χ. «βαθουλωμένα» μάτια, την αύλακα και τις «μικροσακούλες» στα κάτω βλέφαρα, τις ρυτίδες στις ρινοπαρειακές αύλακες και τη γωνία του στόματος), προσθέτοντας όγκο σε χείλη και ζυγωματικά αλλά και αναζωογονώντας τα χέρια, που είναι συνεχώς εκτεθειμένα στον ήλιο. Το υαλουρονικό οξύ τελευταίας γενιάς είναι ακόμα πιο ασφαλές, προσφέρει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα –προσδίδοντας μεγαλύτερη ελαστικότητα σε σημεία με έντονη κινητικότητα και εκφραστικότητα, όπως τα χείλη- με μεγαλύτερη διάρκεια.

   Bio Nutri Lift

  Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες οι ανάγκες του δέρματος είναι αυξημένες, καθώς οι υπεριώδεις ακτίνες διασπούν το κολλαγόνο και την ελαστίνη του δέρματος. Το bio nutri lift, η πιο εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας, αποτελεί τη μη επεμβατική επιλογή που προσφέρει ταυτόχρονα βελτίωση της ποιότητας του δέρματος, βαθιά ενυδάτωση και ανόρθωση χωρίς νυστέρι. Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό δύο εξαιρετικά αποτελεσματικών συστατικών, του υαλουρονικού οξέος και του NCTF 135HA –ενός πολυδύναμου σκευάσματος με 55 αναζωογονητικά στοιχεία- και την έγχυσή τους με την τεχνική της αναδρομικής κίνησης αναπληρώνεται ο χαμένος όγκος της επιδερμίδας, αντιμετωπίζονται σημάδια της γήρανσης, διορθώνεται η χαλάρωση. Παράλληλα, ωθείται η επανεκκίνηση του κολλαγόνου και επιτυγχάνεται η βιοανανέωση του δέρματος. Το bio nutri lift όχι μόνο θα ενεργοποιήσει τη διαδικασία της δερματικής αναζωογόνησης αλλά θα χαρίσει στο δέρμα σας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια δράση, δηλαδή λαμπερή, σφριγηλή, νεανική εικόνα για όλο το καλοκαίρι.

   Αποτρίχωση προσώπου και σώματος με τελευταίας γενιάς laser Αλεξανδρίτη Candela

   Με το τελευταίας γενιάς laser Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U η αποτρίχωση πραγματοποιείται με ασφάλεια και το καλοκαίρι σε όλους τους τύπους δέρματος –ακόμα και σε ελαφρώς μαυρισμένα δέρματα. Η μεταβαλλόμενη διάρκεια παλμού σε συνδυασμό με τους δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης (Air Cooling και Cryogen based Dynamic Cooling) εγγυάται ανώδυνη, γρήγορη, αποτελεσματική και εξατομικευμένη αποτρίχωση σε πρόσωπο και σώμα, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του δικού σας δέρματος και τις ιδιαιτερότητες της τριχοφυΐας σας. Συνιστάται η σχολαστική χρήση αντηλιακού στις περιοχές που έγινε η αποτρίχωση τα επόμενα 24ωρα.

  Αν, λοιπόν, βρήκατε ενδιαφέρουσα μια συνάντηση του καλοκαιριού και θέλετε την επόμενη φορά να εντυπωσιάσετε ακόμα περισσότερο…προλαβαίνετε σε ελάχιστο χρόνο να αποκτήσετε…new look!

Search