σημαια

laser αποτρίχωσης το χειμώνα

Η ιδανική εποχή για να ξεκινήσεις αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη Candela…είναι τώρα!

extra_toc

   Οι λόγοι για να επιλέξεις την αποτρίχωσή σου το χειμώνα  

   Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του χειμώνα, που ευνοούν την έναρξη της αποτρίχωσης στις περιοχές προσώπου και σώματος που μας ενδιαφέρουν;

   Η υπεροχή του τελευταίας γενιάς laser Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U     

   Η προηγμένη τεχνολογία και οι βελτιωμένες δυνατότητές του προσφέρουν ασφαλή, γρήγορη και αποτελεσματική αποτρίχωση. Η δυνατότητα απελευθέρωσης μεγάλης διαμέτρου δέσμης και η μεταβαλλόμενη διάρκεια παλμού σε συνδυασμό με τους δύο διαφορετικούς μηχανισμούς ψύξης, που διαθέτει, εγγυώνται την ταχύτερη και την πιο εξατομικευμένη αποτρίχωση, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε δέρματος, με ευελιξία και ακρίβεια στη στόχευση.

   Έτοιμοι/ες για το καλοκαίρι

  Για να έχουμε βελούδινη επιδερμίδα το καλοκαίρι…φροντίζουμε από το χειμώνα. Μεταξύ των εφαρμογών μεσολαβεί ένα διάστημα διάρκειας κάποιων εβδομάδων. Ξεκινώντας έγκαιρα την αποτρίχωση έχουμε το περιθώριο για έναν ολοκληρωμένο κύκλο συνεδριών και μόνιμη εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, δηλαδή το ιδανικό αποτέλεσμα, ως το καλοκαίρι που το σώμα αποκαλύπτεται.

   Μειωμένη ηλιοφάνεια

   Μετά τη συνεδρία αποτρίχωσης συνιστάται η αποφυγή έκθεσης στον ήλιο και σε θερμά ερεθίσματα για 24-48 ώρες. Η μειωμένη ηλιοφάνεια, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ελαχιστοποιεί τυχόν τοπικούς ερεθισμούς.

   Μειωμένη παραγωγή μελανίνης

   Κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου διαθέτουμε την ελάχιστη δυνατή μελανίνη στην επιδερμίδα μας, με αποτέλεσμα η διαφορά μεταξύ του δέρματος και της τρίχας να είναι μεγαλύτερη. Το γεγονός αυτό μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών.

   Ευκολότερη κάλυψη του δέρματος πριν και μετά τις συνεδρίες

  Για λίγες εβδομάδες πριν τη συνεδρία με laser αποτρίχωσης συνιστάται η αποφυγή οποιασδήποτε αποτριχωτικής μεθόδου επεμβαίνει στο θύλακα της τρίχας (κερί, χαλάουα, αποτριχωτικές κρέμες και συσκευές, τσιμπιδάκι). Το χειμωνιάτικο ντύσιμο μας προσφέρει κάλυψη τόσο για το διάστημα της προετοιμασίας πριν την εφαρμογή (όπου πρέπει να αφήσουμε τις τρίχες να μεγαλώσουν) όσο και για το διάστημα μετά την 1η φορά της εφαρμογής (όπου οι «νεκρές» τρίχες χρειάζονται 10-15 ημέρες για να πέσουν).

 

Search