σημαια

γυναίκα αισθητική χειρουργική

Γυναικείες αισθητικές επεμβάσεις...γυναικείες υποθέσεις

extra_toc

  Τα μυστικά της επιτυχίας για τρεις γυναικείες επεμβάσεις

   Η φροντίδα του εαυτού βρίσκεται υψηλά στις προτεραιότητες της σύγχρονης γυναίκας, που δίνει έμφαση στην πρόληψη θεμάτων υγείας, τη βελτίωση της εικόνας του σώματος, τη διατήρηση ή επαναφορά της νεανικής της όψης και γενικότερα τη διεκδίκηση καλύτερης σχέσης με το σώμα της. Η αυξητική στήθους, η αιδοιοπλαστική και το mommy makeover έχουν…«άρωμα» γυναίκας…όλο και πιο συχνά  η γυναίκα επισκέπτεται τον πλαστικό χειρουργό ως ενδιαφερόμενη για κάποια από τις τρεις αυτές αισθητικές επεμβάσεις, ρωτώντας πώς θα διασφαλίσει την καλύτερη δυνατή εμπειρία και το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα.

   Αυξητική στήθους: προχωρώντας με την επιλογή που της ταιριάζει

  Οι λέξεις «standard» και «πρότυπα» δεν έχουν θέση όταν αναφερόμαστε στο γυναικείο σώμα. Ένα στήθος που ανήκει σε κάποια άλλη γυναίκα, που η ίδια θαυμάζει, είναι ελκυστικό μόνο σε σχέση με το σώμα της συγκεκριμένης γυναίκας. Η αυξητική στήθους αποτελεί μία από τις πιο εξατομικευμένες αισθητικές επεμβάσεις, με την τεχνική dual plane να προσφέρει στήθος απόλυτα φυσικό και ταιριαστό στον κάθε σωματότυπο. Αξιοποιώντας αυτή τη δυνατότητα και το χρόνο, που αφιερώνουμε στην προεγχειρητική συνεδρία, για την επιλογή του ιδανικού ενθέματος για την ίδια, η γυναίκα θα αναδείξει τη θηλυκότητά της, αντλώντας τη μέγιστη ικανοποίηση από την επέμβαση.

   Αιδοιοπλαστική: συζητώντας ανοιχτά για τις προσδοκίες της με έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό

  Εκτός από τη χαμένη σεξουαλική ικανοποίηση η γυναίκα επιδιώκει και την επίλυση λειτουργικών προβλημάτων –που δημιουργούν ακόμα και ενδυματολογικούς περιορισμούς ή δυσφορία κατά τη σωματική άσκηση- μέσω της αιδοιοπλαστικής. Η επέμβαση αποκαθιστά εκ γενετής προβλήματα στην περιοχή του αιδοίου, αντιμετωπίζει τη χαλάρωση των ιστών του κόλπου, διορθώνει τα πολύ μικρά ή υπερτροφικά χείλη ή ασυμμετρίες μεταξύ τους…θέματα που απαιτούν μια διαφορετική κάθε φορά ιατρική προσέγγιση. Αναζητώντας την εκτίμηση ενός έμπειρου πλαστικού χειρουργού, που θα είναι σε θέση να εφαρμόσει ένα ευρύ φάσμα τεχνικών -προσδιορίζοντας με ακρίβεια αν για τη δική της περίπτωση χρειάζεται η χρήση ειδικού υαλουρονικού οξέος, αυτόλογου λίπους, μικρή λιποαναρρόφηση ή αφαίρεση περίσσειας δέρματος- η γυναίκα θέτει τις προϋποθέσεις για την επιτυχημένη αναζωογόνηση της περιοχής των γεννητικών οργάνων.

   Mommy makeover: δίνοντας χρόνο στο σώμα της να προσεγγίσει τη φυσική του ισορροπία

  Το mommy makeover αφορά μια σειρά επεμβάσεων –που είναι, συνήθως, η ανόρθωση ή και αυξητική στήθους, η κοιλιοπλαστική και η λιποαναρρόφηση- για την ανάκτηση της σφριγηλότητας του γυναικείου σώματος μετά την εγκυμοσύνη. Η λεπτομερής προεγχειρητική εκτίμηση –όπου θα καθοριστεί ποιος συνδυασμός επεμβάσεων και τεχνικών είναι αυτός που θα ωφελήσει περισσότερο τη γυναίκα- και η επιλογή του κατάλληλου timing αποτελούν σημαντικούς παράγοντες για την επιτυχία της διαδικασίας. Επομένως, δίνοντας προτεραιότητα στην αποστολή της μητρότητας και περιμένοντας όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι οι αλλαγές του σώματός της να έχουν σταθεροποιηθεί από τις εγκυμοσύνες –οπωσδήποτε μετά την παρέλευση του σταδίου της λοχείας- η γυναίκα μπορεί να είναι σίγουρη ότι θα εξασφαλίσει ένα επιτυχημένο, μόνιμο αισθητικό αποτέλεσμα.

   Κάθε γυναίκα αξίζει την καλύτερη παρουσίαση του εαυτού της και η σύγχρονη αισθητική πλαστική χειρουργική τη βοηθά να το πετύχει, με ασφάλεια και διάρκεια, κερδίζοντας σε ομορφιά και ποιότητα ζωής!

 

Search