σημαια

σώμα για μπικίνι

Σώμα...για μπικίνι: πώς θα το αποκτήσουμε

extra_toc

   Εξασφαλίζοντας το σώμα της παραλίας με αυξητική στήθους, κοιλιοπλαστική, λιποαναρρόφηση, laser αποτρίχωσης

  Επιτυγχάνοντας το μπικίνι – σώμα: μια διαδικασία που απαιτεί θέληση, εξατομίκευση και στρατηγική! Ποιες αισθητικές επεμβάσεις και μη επεμβατικές τεχνικές θα μας βοηθήσουν -παράλληλα με την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής- να νιώσουμε άνετα με το σώμα μας και με το μαγιό στην παραλία και να περάσουμε ένα αξέχαστο καλοκαίρι;

   Αυξητική στήθους

   Είτε είχατε από έφηβη μικρό μέγεθος στήθους ή ασυμμετρία μεταξύ των δύο μαστών είτε το στήθος σας έχει χάσει το σχήμα και τον όγκο του μετά από απώλεια βάρους, εγκυμοσύνη ή με την πάροδο του χρόνου, χάρη στην αυξητική στήθους θα φορέσετε το μπικίνι σας ξανακερδίζοντας την αυτοπεποίθησή σας. Η πιο ασφαλής και ατραυματική τεχνική αυξητικής στήθους -διπλού επιπέδου (dual plane)- θα σας προσφέρει το ιδανικό και αρμονικό για το σωματότυπό σας στήθος, με εγγύηση αποτελέσματος εφ’όρου ζωής.

   Κοιλιοπλαστική

  Αποκτώντας την επίπεδη, γραμμωμένη κοιλιά, που πάντα ονειρευόσασταν, φέτος θα φορέσετε το μαγιό της αρεσκείας σας –εξάλλου η τομή της επέμβασης είναι σχεδιασμένη ώστε να κρύβεται από όλα τα είδη μπικίνι- απολαμβάνοντας δραστηριότητες που επιθυμούσατε αλλά αποφεύγατε στο παρελθόν. Η σύγχρονη, high definition κοιλιοπλαστική αναδεικνύει -ταυτόχρονα με την απομάκρυνση της περίσσειας δέρματος και λίπους- μια πιο γυμνασμένη, αθλητική όψη, αφού αποκαλύπτει και το σύστημα των ορθών κοιλιακών (six pack). Ο συνδυασμός της με λιποαναρρόφηση (λιποκοιλιοπλαστική) προσφέρει ακόμα πιο ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα (π.χ. εξαλείφει ακόμα και το περιττό λίπος στα πλάγια της κοιλιάς), εξασφαλίζοντας, παράλληλα, πιο ατραυματική διαδικασία και γρηγορότερη ανάρρωση.

   Λιποαναρρόφηση – 4D λιπογλυπτική

   Η λιποαναρρόφηση αποτελεί το gold standard για την αφαίρεση του επίμονου, ανεπιθύμητου υποδόριου λίπους, προσφέροντας θεαματικά –και μόνιμα- αποτελέσματα στην διαμόρφωση ελκυστικότερου περιγράμματος σώματος. Ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός θα αξιοποιήσει πλήρως το αφαιρεθέν λίπος και θα σμιλέψει το σώμα με την επέμβαση της 4D λιπογλυπτικής, αντιμετωπίζοντας όλες τις ατέλειες και βελτιστοποιώντας, ταυτόχρονα, τις καμπύλες, με αισθητικό αποτέλεσμα ορατό από κάθε οπτική γωνία, σε κατάσταση τόσο σωματικής ηρεμίας όσο και κίνησης.

   Μεσοθεραπεία

   Η λιπογλυπτική, με την αποκόλληση της καθηλωμένης επιδερμίδας, που δημιουργεί την όψη φλοιού πορτοκαλιού και την προσθήκη λίπους στα σημεία που χρειάζεται, αποτελεί την επέμβαση που βελτιώνει αισθητά την κυτταρίτιδα. Ωστόσο, η μεσοθεραπεία παραμένει η πιο δημοφιλής μη επεμβατική τεχνική για την αντιμετώπιση του προβλήματος που απασχολεί σχεδόν όλες τις γυναίκες. Ανάλογα με το βαθμό της κυτταρίτιδας, ο πλαστικός χειρουργός θα κρίνει αν αυτό που χρειάζεστε είναι η ενέσιμη μεσοθεραπεία, με την οποία εγχύεται σε γλουτούς, μηρούς και γόνατα διάλυμα ουσιών ή η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία – dermapen που πραγματοποιείται με τη χρήση ειδικής συσκευής micro-needling.

   Βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών

  Τους καλοκαιρινούς μήνες εξίσου ακάλυπτη με το άνω μέρος του σώματος μένει η περιοχή των γλουτών. Ο στόχος που επιτυγχάνεται με τη βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών δεν είναι απλά η αύξηση του μεγέθους των γλουτών αλλά η απόκτηση πιο σφριγηλών, ανορθωμένων, νεανικών γλουτών και η επαναδιαμόρφωση του συνόλου του κορμού. Ο πλαστικός χειρουργός αφαιρεί με λιποαναρρόφηση λίπος από περιοχές του σώματος όπου είναι ανεπιθύμητο –όπως, για παράδειγμα, η περιοχή της κοιλιάς, των μηρών ή τα μπράτσα- και το εγχύει, μετά από ειδική επεξεργασία του, στους γλουτούς. Το αποτέλεσμα είναι λεπτότερη μέση, πιο καλοσχηματισμένοι γοφοί και μηροί, το ιδανικό σχήμα κλεψύδρας του κατώτερου μέρους του σώματος και πιο ελκυστικό προφίλ σώματος.

   Laser αποτρίχωσης τελευταίας γενιάς

   Συνοδεύστε το αισθητικό αποτέλεσμα των παραπάνω παρεμβάσεων με άψογα αποτριχωμένο μπικίνι χάρη στο τελευταίας γενιάς laser Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U. Η πολλαπλάσια ταχύτητα εφαρμογής –που μειώνει το χρόνο κάθε συνεδρίας- η ανώδυνη διαδικασία –χωρίς τραυματισμούς και σημάδια- η μεγαλύτερη ευελιξία και ακρίβεια στη στόχευση εγγυώνται την τέλεια αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος!

   Μέσα από τη συζήτηση των προσδοκιών σας και τη λεπτομερή προεγχειρητική αξιολόγηση από έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό θα καθορίσετε τον ιδανικό για εσάς συνδυασμό τεχνικών και θα σχεδιάσετε το εξατομικευμένο πλάνο που θα σας εξασφαλίσει όχι μόνο υπέροχο σώμα με το μπικίνι αλλά και ομορφιά…365 ημέρες το χρόνο!

Search