σημαια

dermapen για κυτταρίτιδα και χαλάρωση

Dermapen...και βαδίζουμε με άνεση στην παραλία!

extra_toc

   Εξάλειψη της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης   

   Η χαλάρωση σε δύσκολα σημεία του σώματος, όπως το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα και οι γλουτοί αλλά και η κυτταρίτιδα είναι θέματα που απασχολούν σχεδόν όλο το γυναικείο πληθυσμό. Τη λύση δίνει η μη ενέσιμη / μη επεμβατική μεσοθεραπεία (Dermapen), που αυτό το καλοκαίρι θα σας βοηθήσει να αναδείξετε τα πόδια σας σε ένα από τα πιο δυνατά σημεία της εμφάνισής σας!

   Η τεχνική συνίσταται στη χρήση ειδικής συσκευής micro-needling που μοιάζει με μεγάλη πένα και έχοντας στην αποστειρωμένη (μιας χρήσης) άκρη της  μικροσκοπικές βελόνες κυλάει στην επιφάνεια του δέρματος. Παρόλο που στην ενέσιμη μεσοθεραπεία το ευεργετικό διάλυμα ουσιών (καφεΐνη, καρνιτίνη, φωσφατιδοχολίνη και δεοξυχολικό οξύ) εγχύεται βαθύτερα σε σχέση με το dermapen, το δεύτερο υπερτερεί ως προς την αναπλαστική και συσφικτική του ιδιότητα, λόγω των περισσότερων νυγμών που συμβάλλουν στην αποτελεσματικότερη απορρόφηση των ουσιών, οι οποίες:

  • Ενυδατώνουν βαθιά
  • Έχουν λιπολυτικές, συσφικτικές και αποιδηματικές ιδιότητες
  • Βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και την παροχέτευση της λέμφου
  • Μαλακώνουν τις συνδετικές ίνες
  • Ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης

   Το αποτέλεσμα είναι η αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και η σημαντική μείωση της κυτταρίτιδας.

   Η διαδικασία είναι γρήγορη και ανώδυνη, αφού οι μικροσκοπικές βελόνες εισχωρούν στην επιδερμίδα κατακόρυφα, ελαχιστοποιώντας τον πόνο και τον ερεθισμό του δέρματος. Η επιλογή του βάθους και της ποσότητας των μικροβελόνων εξαρτάται από την περιοχή και το βαθμό του αισθητικού προβλήματος, είναι, δηλαδή, πλήρως εξατομικευμένη. Μία συνεδρία είναι αρκετή για την απόκτηση πιο λείων, σφριγηλών και νεανικών ποδιών, ενώ 2-3 επαναλήψεις με μεσοδιάστημα 2 εβδομάδων εξασφαλίζουν το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Search