σημαια

Καλοκαίρι...ελεύθερο από ρυτίδες

Καλοκαίρι...ελεύθερο από ρυτίδες

extra_toc

   Δεν αφήνουμε τις ρυτίδες να καταστρέψουν την καλοκαιρινή μας εμφάνιση   

   Έχετε αποκτήσει το σώμα της παραλίας αλλά…μήπως ξεχνάτε μια παράμετρο-«κλειδί» στην καλοκαιρινή σας εμφάνιση, το φωτεινό, αψεγάδιαστο, ξεκούραστο πρόσωπο; Πώς δεν θα αφήσουμε τις ρυτίδες να καταστρέψουν το καλοκαιρινό μας look; Ακολουθούν οι τρόποι για να το καταφέρουμε!

   Αντηλιακό – σύμμαχος ενάντια στην πρόωρη γήρανση

  Η επαρκής προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας του προσώπου από τη UV ακτινοβολία είναι αναπόσπαστο στοιχείο της αντιγήρανσης. Οι υπεριώδεις ακτίνες διεισδύουν στα βαθιά στρώματα του δέρματος και προκαλούν βλάβες στο κολλαγόνο –την πρωτεΐνη που είναι απαραίτητη για την ελαστικότητα και τη σταθερότητα του δέρματος- δημιουργώντας ρυτίδες. Δίνουμε έμφαση στη συχνή χρήση αντηλιακού που να προστατεύει τόσο από τη UVA όσο και από τη UVB ακτινοβολία με υψηλό δείκτη προστασίας και βέβαια δεν χρησιμοποιούμε αντηλιακό μόνο στην παραλία αλλά σε κάθε εξωτερική μας δραστηριότητα!

   Βιταμίνη C – το ισχυρό αντιοξειδωτικό

  Η βιταμίνη C δεν είναι απλά ένα ενισχυτικό του ανοσοποιητικού συστήματος αλλά ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό στοιχείο, απαραίτητο για τη σύνθεση του κολλαγόνου. Εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες, που σχηματίζονται από την έκθεση στη UV ακτινοβολία, διατηρεί την επιδερμίδα σφριγηλή και νεανική. Ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με τακτική χρήση αντηλιακού προσφέρει επιπλέον πρόληψη από ρυτίδες, εγκαύματα και τον καρκίνο του δέρματος. Μπορείτε να εφαρμόσετε serum με βιταμίνη C μαζί με το αντηλιακό σας ή την ενυδατική σας κρέμα. Ο πλαστικός χειρουργός σας θα σας βοηθήσει να κάνετε την καλύτερη επιλογή για εσάς.

   Μπότοξ – σίγουρη και άμεση λύση

  Το καλοκαίρι επαναλαμβάνουμε πιο συχνά κάποιες κινήσεις του προσώπου λόγω της ενόχλησης από τον ήλιο, για παράδειγμα συνοφρυώνουμε πιο πολύ, μισοκλείνουμε πιο εύκολα τα μάτια. Την πιο άμεση και γρήγορη μη επεμβατική λύση δίνουν οι ενέσεις μπότοξ που «ξεκουράζουν» τους μύες –χωρίς να «παγώνουν» το πρόσωπο εμποδίζοντας την εκφραστικότητά του όταν η εφαρμογή είναι επιτυχημένη. Το μπότοξ απαλύνει τις ήδη σχηματισμένες ρυτίδες και δρα προστατευτικά ώστε οι ρυτίδες να μην γίνουν βαθύτερες από την έντονη ηλιοφάνεια ή ακόμα και προληπτικά για να μην σχηματιστούν καν ρυτίδες. Παράλληλα, επιτυγχάνεται ανόρθωση των «πεσμένων» φρυδιών και αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες του λαιμού.

   Γυαλιά ηλίου και καπέλο – απαραίτητα αξεσουάρ

  Το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου –που να καλύπτουν αρκετά την περιοχή των ματιών και να είναι απορροφητικά- προστατεύουν όχι μόνο τα μάτια από την υπεριώδη ακτινοβολία αλλά και το δέρμα γύρω από αυτά, ενώ παράλληλα ελαχιστοποιούν το συνοφρύωμα, που επιταχύνει την εμφάνιση ρυτίδων.

   Μεσοθεραπεία – η διαχρονική επιλογή ενυδάτωσης

   Τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες η αφυδάτωση «κλέβει» από την επιδερμίδα τη λάμψη της, προκαλώντας ρυτίδες και ακμή. Δεν παραλείπουμε να ενυδατώνουμε καθημερινά την επιδερμίδα μας, τόσο εξωτερικά με την ενυδατική μας κρέμα όσο και εσωτερικά, εμπλουτίζοντας τη διατροφή μας με φρούτα και λαχανικά και πίνοντας άφθονο νερό. Ενισχυτικά στην ενυδάτωσή μας δρα η διαχρονική μεσοθεραπεία, που αναπληρώνει τα χαμένα συστατικά θρέψης του δέρματος και αναζωογονεί την ποιότητά του. Η έγχυση στο μεσόδερμα, με τη χρήση πολύ λεπτής βελόνας, διαλύματος ουσιών, που αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, εξαλείφει τις λεπτές ρυτίδες και προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης, αναδεικνύοντας ένα σφριγηλό και λαμπερό πρόσωπο.

   Bio Nutri Lift – για ολιστική αναζωογόνηση προσώπου

   Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και του NCTF –του πολυδύναμου σκευάσματος με 55 αναζωογονητικά στοιχεία- το bio nutri lift, η πιο εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας, προσφέρει εντυπωσιακή απάλυνση γραμμών και ρυτίδων –ακόμα και των πιο «δύσκολων», όπως π.χ. οι ρυτίδες θλίψης ή «μαριονέτας» και οι κάθετες ρυτίδες του άνω χείλους. Επιπλέον, χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, ανόρθωση χωρίς νυστέρι και βιοανανέωση του δέρματος, εξασφαλίζοντας μακροχρόνιο αισθητικό αποτέλεσμα, δηλαδή νεανικότερο πρόσωπο για όλο το καλοκαίρι.

Search