σημαια

τηλεργασία και πλαστική προσώπου

Πώς η τηλεργασία αυξάνει τις πλαστικές προσώπου

extra_toc

 Η εργασία από το σπίτι ενισχύει την επιθυμία για ρινοπλαστική, βλεφαροπλαστική, λίφτινγκ

   Η εργασία από το σπίτι, μια νέα εργασιακή πραγματικότητα κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ανέδειξε δύο γεγονότα.

  Το πρώτο έχει να κάνει με τη μεγαλύτερη διαδικτυακή παρουσία μας. Το δεύτερο με τις τάσεις της αισθητικής χειρουργικής. Από τη στιγμή που τα άτομα ξεκίνησαν να δουλεύουν περισσότερο από το σπίτι παρά από το γραφείο έχει υπάρξει αύξηση στη ζήτηση για αισθητικές επεμβάσεις προσώπου. Είναι αυτά τα δύο γεγονότα αντιφατικά; Όχι απαραίτητα. Οι εργαζόμενοι μπορούν να αγαπούν την άνεση της τηλεργασίας και να είναι, παράλληλα, πιο συνειδητοποιημένοι για σημεία ή χαρακτηριστικά που θέλουν να βελτιώσουν ή να αλλάξουν στην εμφάνισή τους.

   Φώτα, κάμερα, zoom

   Για όσους κάνουν επαγγέλματα γραφείου ο χρόνος που περνούσαν μπροστά στον καθρέφτη για να ετοιμαστούν για τη δουλειά πριν την πανδημία ήταν ελάχιστος. Στη νέα εργασιακή πραγματικότητα ξοδεύουν 8 ή και περισσότερες ώρες μπροστά σε μια οθόνη. Όχι μόνο έχουν περισσότερο χρόνο να αναλύσουν το πρόσωπό τους αλλά ο τρόπος που δείχνουν στην οθόνη είναι πολύ διαφορετικός από το πώς δείχνουν στον καθρέφτη. Οι γωνίες είναι διαφορετικές, ο φακός παραμορφώνει, συχνά είναι σε κίνηση μιλώντας, αλληλεπιδρώντας και παρουσιάζοντας. Βλέπουν τον εαυτό τους ως σύνολο παρά εστιάζουν σε μεμονωμένα μέρη, όπως π.χ. όταν εφαρμόζουν το make-up. Επομένως, ατέλειες που περνούσαν απαρατήρητες γίνονται ξαφνικά ενοχλητικές για πολλούς.

   Ποιες επεμβάσεις προτιμούν σε μεγαλύτερους αριθμούς σε σχέση με το παρελθόν;

  • Ρινοπλαστική: παράλληλα με την ουσιαστική και μόνιμη αλλαγή –με μεγάλη ακρίβεια και προβλεψιμότητα- στην εικόνα της μύτης, πολλοί εργαζόμενοι βρίσκουν την ευκαιρία να διορθώσουν και λειτουργικά προβλήματα, όπως τυχόν σκολίωση του ρινικού διαφράγματος. Για μικρά αισθητικά προβλήματα της μύτης, όπως είναι ο μικρός ήβος, η ήπια σκολίωση στη ράχη, το πεσμένο ακρορρίνιο, ιδιαίτερα δημοφιλής είναι, πλέον, και η υγρή ρινοπλαστική, που πραγματοποιείται με τη χρήση υαλουρονικού οξέος ή λίπους.
  • Βλεφαροπλαστική: με την άνω βλεφαροπλαστική εκτός από την απομάκρυνση της περίσσειας δέρματος και λίπους επιτυγχάνεται, μέσω της ίδιας τομής, και η ανόρθωση των φρυδιών, ενώ η σύνθετη βλεφαροπλαστική των πέντε σημείων είναι η πιο πλήρης και εξελιγμένη τεχνική για την ανάπλαση της περιοχής των κάτω βλεφάρων και της παρειάς.
  • Λίφτινγκ προσώπου: το multi-vectored facelift, η πλέον προηγμένη τεχνική αναζωογόνησης προσώπου, στοχεύει σε όλες τις αιτίες της γήρανσης ταυτόχρονα, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα σε γυναίκες και άνδρες που εμφανίζουν σημαντική πτώση σε πρόσωπο και λαιμό. Το γεγονός που αναδεικνύει ως μοναδική τη συγκεκριμένη τεχνική λίφτινγκ είναι η πραγματοποίηση μια ξεχωριστής ανάρτησης του SMAS και της επιδερμίδας σε διαφορετικούς άξονες, με την οποία επιτυγχάνεται μεγαλύτερη σύσφιξη και φυσικότερη εμφάνιση σε σχέση με άλλες διαθέσιμες τεχνικές.

   Αισθητική επέμβαση με…αποδοχές

   Πολλοί υποβληθέντες σε πλαστική προσώπου ονειρεύονταν από καιρό την επέμβασή τους αλλά δεν μπορούσαν να υλοποιήσουν την επιθυμία τους όσο ακολουθούσαν ένα πιεστικό πρόγραμμα καθημερινότητας. Εξαλείφοντας τις μετακινήσεις από το σπίτι στη δουλειά ή δουλεύοντας ακόμα και από το κρεβάτι έχουν στη διάθεσή τους περισσότερο χρόνο για ανάρρωση: η ξεκούραση μαζί με την τήρηση των μετεγχειρητικών οδηγιών την πρώιμη μετεγχειρητική περίοδο τους βοηθά να πετύχουν τα ιδανικά και μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα. Για όσους, μάλιστα, υποβάλλονται σε επεμβάσεις ελάχιστης ανάρρωσης, όπως η ρινοπλαστική, δεν υπάρχει καν η ανάγκη να σταματήσουν να δουλεύουν…μπορούν απλά να κλείσουν την κάμερα μέχρι την αφαίρεση του νάρθηκα.

   Η μοναδικότητα του κάθε προσώπου αναδεικνύει την αναγκαιότητα προσαρμογής του χειρουργικού πλάνου στις αισθητικές σας ανάγκες και την ανατομία σας. Γι’αυτό για όποια αισθητική επέμβαση κι αν ενδιαφέρεστε, η αξιολόγηση του προβλήματος από έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό θα σας προσφέρει τις ιδανικές λύσεις όχι μόνο για την αποτελεσματικότερη παρουσίαση του εαυτού σας μέσω των ψηφιακών εφαρμογών αλλά για ομορφιά και ανανέωση διαρκείας και, κυρίως, για καλύτερη ποιότητα ζωής!

Search