σημαια

μη επεμβατικές τεχνικές για τις γιορτές

Top επιλογές για λαμπερό πρόσωπο τις γιορτές

extra_toc

   Μη επεμβατικές τεχνικές όχι μόνο για την ανανέωση των Χριστουγέννων αλλά και για αντιγήρανση   

   Οι πιεστικοί ρυθμοί ζωής και οι δυσκολίες της καθημερινότητας κάνουν πιο έντονη από ποτέ την επιθυμία για περιποιημένο πρόσωπο και σώμα, αφού μια όμορφη εικόνα του εαυτού μας ενισχύει τη συναισθηματική μας ευεξία. Πώς θα διώξουμε από πάνω μας τη θαμπή και κουρασμένη όψη μαζί με τη μουντή διάθεση που τη συνοδεύει; Ποιες μη επεμβατικές τεχνικές όχι μόνο θα μας βοηθήσουν να αποκαλύψουμε ένα φρέσκο, ανανεωμένο, λαμπερό πρόσωπο στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αλλά θα μας προσφέρουν φυσικές βελτιώσεις που θα διαρκέσουν για πολλούς μήνες;

   Botox - Mesobotox

   Ενέσεις βοτουλινικής τοξίνης ή αλλιώς μπότοξ…υπάρχει λόγος που αναδεικνύεται ως η πιο δημοφιλής μη επεμβατική εφαρμογή διεθνώς, αφού είναι ο πιο γρήγορος και ανώδυνος τρόπος για να αποκτήσουμε ξεκούραστο, νεανικότερο πρόσωπο. Μόλις λίγα 24ωρα μετά την εφαρμογή του απαλύνονται οι ρυτίδες στο μέτωπο, στο μεσόφρυο, στο «πόδι της χήνας» και ανορθώνονται τα «πεσμένα» φρύδια. Την εξέλιξη του botox αποτελεί το mesobotox, η τεχνική που δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης της δράσης του μπότοξ και της μεσοθεραπείας ταυτόχρονα. Η εξατομικευμένη ποσότητα του διαλύματος εγχύεται με πολλαπλές μικροενέσεις στο επιφανειακό χόριο του δέρματος, βελτιώνοντας την υφή του, ενώ, ταυτόχρονα, προσφέρει σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος του περιγράμματος στο κάτω μισό του προσώπου και του λαιμού.

   Dermapen 4

   Η πιο εξελιγμένη συσκευή micro-needling τέταρτης γενιάς διορθώνει ατραυματικά, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια ένα ευρύ φάσμα δερματικών προβλημάτων που αφορούν όλες τις ηλικίες. Η συρρίκνωση των διεσταλμένων πόρων, η βελτίωση της όψης σημαδιών και ουλών από ακμή, η αντιμετώπιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων, δυσχρωμιών, πανάδων και άλλων σημαδιών φωτογήρανσης, η καταπολέμηση της αφυδάτωσης είναι κάποια από τα πολυάριθμα οφέλη του Dermapen 4 για την ομορφιά μας. Δημιουργώντας έως και 1920 νυγμούς το δεπτερόλεπτο και εκατομμύρια μικροσκοπικά κανάλια στο δέρμα, μεταφέρει μέχρι 80% περισσότερες θρεπτικές ουσίες –προσφέροντας ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση- ενώ ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αξεπέραστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

   Υαλουρονικό οξύ

  Η εφαρμογή από έμπειρο πλαστικό χειρουργό του πιο δοκιμασμένου ενέσιμου υλικού προσφέρει πολλές δυνατότητες αναζωογόνησης (rejuvenation) και ομορφοποίησης (beautification) για το πρόσωπό μας. Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να πετύχουμε:

  • Διόρθωση της αύλακας των δακρύων (tear trough) και εξάλειψη των μαύρων κύκλων
  • Τόνωση των ζυγωματικών και «γέμισμα» των «βαθουλωμένων» μάγουλων, δημιουργώντας μια διακριτική ανόρθωση του μέσου προσώπου
  • «Γεμάτα», σαρκώδη, ενυδατωμένα χείλη, διορθώνοντας ατέλειες στο σχήμα, το μέγεθος ή τον όγκο των χειλιών
  • Βελτίωση με μη χειρουργικό τρόπο της μύτης (υγρή ρινοπλαστική), διορθώνοντας μικρά αισθητικά προβλήματα, όπως τον μικρό ήβο, την ήπια σκολίωση στη ράχη, το πεσμένο ακρορρίνιο.
  • Αυξητική του υποπλαστικού πηγουνιού
  • Απάλυνση των ρυτίδων που έχουν μονιμοποιηθεί, έχουν μεγαλύτερο βάθος και σχηματίζονται στο πρόσωπο σε συνθήκες ηρεμίας –έχουν, δηλαδή, γίνει στατικές και δεν μπορούν να εξαλειφθούν μόνο με το μπότοξ- όπως ρυτίδες ανάμεσα στα φρύδια, οριζόντιες ρυτίδες του μετώπου, βαθιές ρυτίδες στις ρινοπαρειακές αύλακες, κάθετες ρυτίδες των χειλιών (π.χ. ρυτίδες καπνιστού στο άνω χείλος)
  • Λίφτινγκ χωρίς νυστέρι χάρη στην εφαρμογή του υαλουρονικού σε «σημεία-κλειδιά» του προσώπου για τη δημιουργία ενός νεανικού προσώπου που είναι κυρτό επάνω και κοίλο κάτω (tapered face)

    Bio Nutri Lift

   Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και του NCTF 135HA –του πολυδύναμου σκευάσματος με τα 55 αναζωογονητικά στοιχεία- το bio nutri lift,  η πιο εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας, προσφέρει, εντελώς ανώδυνα, βαθιά ενυδάτωση και εντυπωσιακή απάλυνση γραμμών και ρυτίδων –ακόμα και των πιο «δύσκολων», όπως π.χ. οι ρυτίδες θλίψης ή «μαριονέτας» και οι κάθετες ρυτίδες του άνω χείλους. Παράλληλα, αποτελεί τη νέα τάση στην αντιγήρανση για όσες και όσους επιθυμούν ανόρθωση  χωρίς νυστέρι, αφού διορθώνει τη χαλάρωση, τονώνει τα ζυγωματικά, καταπολεμά το διπλοσάγονο, αποκαθιστά τις αναλογίες του προσώπου. Για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα μπορεί να γίνει συνδυασμός με άλλες μη επεμβατικές τεχνικές, όπως η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους.

  Botox, mesobotox, dermapen 4, υαλουρονικό οξύ, bio nutri lift…«σύμμαχοι» στην εορταστική ανανέωση αλλά και στην αντιγήρανση, αφού το επιπρόσθετο όφελός τους είναι η πρόληψη των σημαδιών που προκαλεί ο χρόνος.

   Η συζήτηση με τον πλαστικό χειρουργό μας θα καθορίσει την τεχνική ή το συνδυασμό τεχνικών που θα μας εξασφαλίσουν…ότι θα κλείσουμε τη χρονιά με τον πιο όμορφο τρόπο!

Search