σημαια

lower body lift

Lower body lift: ποια σημεία του σώματος διορθώνει

extra_toc

   Εντυπωσιακή μεταμόρφωση σώματος με lower body lift   

  Lower body lift: η επέμβαση που συνδυάζει διαφορετικές χειρουργικές τεχνικές για την ανόρθωση του κάτω μέρους του σώματος και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τα άτομα που ταλαιπωρούνται από χαλάρωση, η οποία μπορεί να είναι αποτέλεσμα της γήρανσης, της εγκυμοσύνης ή –κυρίως- της περίσσειας δέρματος μετά από απώλεια πολλών κιλών είτε με δίαιτα είτε με βαριατρική επέμβαση.

   Ποια είναι τα σημεία του σώματος που βελτιώνει εντυπωσιακά το lower body lift;

   1. Κοιλιά και πλευρά

   Με την κοιλιοπλαστική αφαιρείται η περίσσεια δέρματος και λίπους και ενισχύονται τα κοιλιακά τοιχώματα, ενώ ο ομφαλός επανατοποθετείται σε νέα, ανατομικά σωστή θέση.

   Ο συνδυασμός της κοιλιοπλαστικής με λιποαναρρόφηση – τεχνική γνωστή και ως λιποκοιλιοπλαστική 360۫º- κάνει τη διαδικασία πιο ανώδυνη και προσφέρει το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα, ορατό από κάθε οπτική γωνία, αφού εξαλείφει το περιττό λίπος από τα πλάγια του κορμού, ενώ διαμορφώνει ιδανικά τη μέση και την οπίσθια επιφάνεια του σώματος. Χάρη στη σύγχρονη τεχνολογία λιποαναρρόφησης Vibrasat Pro, που βρίσκει εφαρμογή ακόμα και στην αφαίρεση μεγάλων ποσοτήτων λίπους, η απομάκρυνση του ανεπιθύμητου λίπους γίνεται με μεγαλύτερη ακρίβεια και πραγματοποιείται ταυτόχρονη σύσφιξη, εξασφαλίζοντας στους υποβληθέντες πιο ομαλή, γραμμωμένη σιλουέτα.  

   2. Μηροί

   Υψηλής προτεραιότητας περιοχή για εκείνους που έχουν βιώσει μεγάλη απώλεια βάρους είναι οι μηροί. Η ανόρθωση μηρών (thigh lift) αντιμετωπίζει με επιτυχία τη χαλάρωση στο εσωτερικό και εξωτερικό μέρος των μηρών, βελτιώνοντας τη συνολική τους εικόνα. Η αφαίρεση της περιττής επιδερμίδας συνδυάζεται με λιποαναρρόφηση για  τη μείωση των ανεπιθύμητων λιποκυττάρων, επαναφέροντας τη νεανική όψη των μηρών. Οι τομές δεν είναι ορατές γιατί γίνονται στην πτυχή της βουβωνικής περιοχής.

   3. Γλουτοί

   Ένα ακόμη συχνό αισθητικό πρόβλημα στο οποίο δίνει τέλος το lower body lift είναι οι «πεσμένοι», χαλαροί γλουτοί. Τι γίνεται, όμως, με τους επίπεδους (flat) γλουτούς που είναι συνέπεια της αφαίρεσης της κρεμάμενης επιδερμίδας; Με τη βραζιλιάνικη ανόρθωση γλουτών (Brazilian Butt Lift -BBL) το λίπος που αφαιρείται κατά τη διάρκεια της επέμβασης αξιοποιείται πλήρως, αφού εγχύεται –μετά από ειδική επεξεργασία- στους γλουτούς (micro fat grafting), προσθέτοντας τον επιθυμητό όγκο. Το αποτέλεσμα είναι πιο καλοσχηματισμένοι, σφριγηλοί, ανορθωμένοι, νεανικοί γλουτοί.

   4. Γοφοί

   Σε κάποιες περιπτώσεις η χαλαρή επιδερμίδα στην περιοχή των γοφών συνυπάρχει με επίμονες εναποθέσεις λίπους. Η απομάκρυνση της περιττής επιδερμίδας συνδυαστικά με λιποαναρρόφηση εξαλείφει τα «ψωμάκια» -το λίπος που συσσωρεύεται στο πλαϊνό μέρος- και προσδίδει στους γοφούς σφριγηλότητα και αναδιαμορφωμένη όψη.

  Lower body lift: η επέμβαση που «ανταμείβει» πολλαπλά τους υποβληθέντες, αφού επαναφέρει το σώμα, δημιουργώντας ελκυστική φιγούρα με αισθησιακό προφίλ. Αν έχετε υποστεί μαζική απώλεια βάρους αξίζει να κάνετε το καθοριστικό βήμα που θα μεταμορφώσει το σώμα και θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής σας!

Search