σημαια

επιλογές ομορφιάς για ανοιξιάτικη ανανέωση

Επιλογές ομορφιάς για ιδανική ανοιξιάτικη ανανέωση

extra_toc

    Λαμπερό πρόσωπο και τέλειο σώμα στους ρυθμούς της άνοιξης

   Άνοιξη…η εποχή που χαρακτηρίζεται από ανανέωση, αναγέννηση, δημιουργία, ομορφιά είναι εδώ! Ποιες μη ή ελάχιστα επεμβατικές σύγχρονες τεχνικές της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής θα ενισχύσουν την ομορφιά μας ενόψει Πάσχα, προετοιμάζοντας, παράλληλα, το πρόσωπο και το σώμα μας για το καλοκαίρι;

   Laser αποτρίχωσης με Αλεξανδρίτη τελευταίας γενιάς

   Ξεκινάμε την ανοιξιάτικη ανανέωση της εικόνας του σώματος με απομάκρυνση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας αξιοποιώντας:

  • Την ασύγκριτη υπεροχή του τελευταίας γενιάς laser Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U ως προς την ταχύτητα εφαρμογής, την ευελιξία και την ακρίβεια στη στόχευση
  • Την ασφαλή και ανώδυνη αποτρίχωση που εγγυάται ο ιατρικός έλεγχος των περιοχών εφαρμογής, η πολυετής εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού για το χειρισμό του laser και η προηγμένη τεχνολογία του μηχανήματος
  • Τη χρωματική αντίθεση –πριν ακόμα μαυρίσουμε- μεταξύ δέρματος (ανοιχτόχρωμο) και τριχών, που κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο γρήγορη και αποτελεσματική
  • Το χρονικό περιθώριο για την απόκτηση καθαρού, λείου, υγιούς δέρματος ως το καλοκαίρι
  • Το προσιτό κόστος για οποιαδήποτε περιοχή του προσώπου ή του σώματος επιθυμούμε ή για έναν συνδυασμό περιοχών, δημιουργώντας το δικό μας, εξατομικευμένο, πακέτο αποτρίχωσης!

   Τέλειο δέρμα με το αυθεντικό Dermapen 4

   Η πιο εξελιγμένη συσκευή micro-needling τέταρτης γενιάς διορθώνει ατραυματικά, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια ένα ευρύ φάσμα αισθητικών ατελειών που αφορούν όλες τις ηλικίες.

   Η συρρίκνωση των διεσταλμένων πόρων, η διόρθωση λεπτών γραμμών και ρυτίδων, η βελτίωση της όψης σημαδιών και ουλών από ακμή, δυσχρωμιών, πανάδων και άλλων σημαδιών φωτογήρανσης είναι κάποια από τα οφέλη του Dermapen 4 για την ομορφιά του προσώπου μας. Αποτελεί, όμως, και μια από τις καλύτερες θεραπείες για τη βελτίωση των ραγάδων που εμφανίζονται συχνότερα στην κοιλιά, τους μηρούς, τους γλουτούς, τα μπράτσα, το στήθος μετά από εγκυμοσύνη, κατά τη διάρκεια της εφηβείας, λόγω απότομων αυξομειώσεων σωματικού βάρους ή ορμονικών διακυμάνσεων. Σημαντική είναι, επίσης, η συμβολή του Dermapen 4 στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος και στη μείωση της κυτταρίτιδας, αναδεικνύοντας τα πόδια σε ένα από τα πιο δυνατά σημεία της γυναικείας εμφάνισης!

   Η αναζωογόνηση του θαμπού δέρματος και η βαθιά ενυδάτωση με παράλληλη ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση είναι το επιπρόσθετο όφελος της προηγμένης τεχνολογίας του Dermapen 4, χάρη στην οποία μεταφέρονται μέχρι 80% περισσότερες θρεπτικές ουσίες στο δέρμα και ενεργοποιείται η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

   Αναδιαμόρφωση χειλιών

  Όποια ατέλεια και αν μας προβληματίζει ο έμπειρος πλαστικός χειρουργός θα μας εξασφαλίσει «σαρκώδη», καλοσχηματισμένα, νεανικά χείλη, φυσικά και εξατομικευμένα στο δικό μας πρόσωπο!

   Η ιδανική μη επεμβατική τεχνική για «γέμισμα» των χειλιών είναι το υαλουρονικό οξύ τελευταίας γενιάς που εγχύεται με ειδική ατραυματική κάνουλα, προσδίδοντας όγκο στα χείλη και διορθώνοντας ατέλειες στο σχήμα ή ασυμμετρίες ανάμεσα στις δύο πλευρές. Παράλληλα εξαλείφονται λεπτές γραμμές που μπορεί να έχουν σχηματιστεί γύρω από τα χείλη.

   Ωστόσο, σε εξαιρετικά λεπτά χείλη με έσω στροφή (γυρισμένα προς τα μέσα) και σε χείλη που με την πάροδο των ετών παρουσιάζουν πτώση η λύση είναι η ανόρθωση χειλιών (lip lift), μια απλή επέμβαση που μπορεί να γίνει και με τοπική αναισθησία σε επίπεδο ιατρείου. Το lip lift μειώνει την απόσταση μεταξύ της μύτης και του άνω χείλους, με την αφαίρεση της περίσσειας του δέρματος μεταξύ τους -που πραγματοποιείται μέσω μιας μικρής παρέμβασης στη βάση της μύτης. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό…χείλη «γεμάτα» και με μεγαλύτερη προβολή, εξάλειψη των ρυτίδων, αισθησιακότερο στόμα με βελτιωμένες γωνίες.

   Ολιστική αναζωογόνηση προσώπου με Bio Nutri Lift

   Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και του NCTF –του πολυδύναμου σκευάσματος με τα 55 αναζωογονητικά στοιχεία- το bio nutri lift, η πιο εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και εντυπωσιακή απάλυνση γραμμών και ρυτίδων –ακόμα και των πιο «δύσκολων», όπως π.χ. οι ρυτίδες θλίψης ή «μαριονέτας» και οι κάθετες ρυτίδες του άνω χείλους. Παράλληλα, αποτελεί τη νέα τάση στην αντιγήρανση για όσες και όσους επιθυμούν ανόρθωση χωρίς νυστέρι, αφού διορθώνει τη χαλάρωση, τονώνει τα ζυγωματικά, καταπολεμά το διπλοσάγονο, αποκαθιστά τις αναλογίες του προσώπου.

   Το καινοτόμο στοιχείο του bio nutri lift είναι ότι όχι μόνο επιτυγχάνει τη βιοανανέωση του δέρματος αλλά παρέχει στο δέρμα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια δράση, δηλαδή…νεανικότερο πρόσωπο για όλο το καλοκαίρι!

   Λιποαναρρόφηση με την πιο εξελιγμένη τεχνική Vibrasat Pro

   Η σύγχρονη τεχνική λιποαναρρόφησης υποβοηθούμενη από δόνηση (Power Assisted Lipectomy – P.A.L.) διορθώνει μικρά ή και μεγαλύτερα αισθητικά προβλήματα στο σώμα μας, εξαλείφοντας οριστικά το επίμονο, ανεπιθύμητο λίπος. Η χρήση συσκευής τελευταίας γενιάς με τις κορυφαίες τεχνολογικές δυνατότητες (μέχρι και 5000 στροφές ανά λεπτό) προσφέρει:

  • Αφαίρεση ανεπιθύμητου λίπους, σύσφιξη και γράμμωση στον ίδιο χειρουργικό χρόνο
  • Υψηλή ακρίβεια
  • Εφαρμογή και σε δύσκολες ανατομικές περιοχές
  • Μέγιστη ασφάλεια
  • Λιγότερο επεμβατική λιποαναρρόφηση
  • Σύντομη περίοδο ανάρρωσης
  • Φυσικά, ομοιόμορφα, ιδανικά αισθητικά αποτελέσματα με διάρκεια

·    Σε συνδυασμό με 4D λιπογλυπτική πλήρη επαναδιαμόρφωση του σώματος, αναδεικνύοντάς το τόσο σε στατική κατάσταση (σωματικής ηρεμίας) όσο και σε δυναμική κατάσταση  (μιμούμενη της κίνησης των αντίστοιχων μυϊκών ομάδων).

Search