σημαια

αισθητικές λύσεις ήλιος

Αισθητικές λύσεις σε ατέλειες που αποκαλύπτονται…κάτω από τον ήλιο!

extra_toc

Λιποαναρρόφηση, αυξητική στήθους, ωτοπλαστική μεταξύ των επεμβάσεων για προβλήματα που μόλις ανακαλύψαμε 

   Η διάρκεια της μέρας αυξάνεται με γοργό ρυθμό, που σημαίνει…περισσότερο φως και μεγαλύτερη ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, το ντύσιμο γίνεται πιο ελαφρύ…το πρόσωπο και το σώμα μας αποκαλύπτεται περισσότερο και, δυστυχώς, μαζί αποκαλύπτονται και κάποιες ανεπιθύμητες ατέλειες.

   Ποια είναι τα αισθητικά προβλήματα, που…βγαίνουν στην επιφάνεια και μας απασχολούν αυτή την περίοδο και ποιες οι λύσεις της σύγχρονης αισθητικής χειρουργικής;

   Επίμονες εναποθέσεις λίπους

   Υπάρχουν ακόμα σημεία στο σώμα μας, που μας στενοχωρούν, παρόλο που το προηγούμενο χρονικό διάστημα αφιερώσαμε ώρες για γυμναστική και δίαιτα. Η 4D υψηλής ευκρίνειας λιποαναρρόφηση Vibrasat Pro θα προσφέρει τα πιο θεαματικά αισθητικά αποτελέσματα στην αναδιαμόρφωση του σώματός μας, διορθώνοντας -αποτελεσματικά και μόνιμα- μικρά ή και μεγαλύτερα αισθητικά προβλήματα. Χάρη στη χρήση συσκευής τελευταίας γενιάς με τις κορυφαίες τεχνολογικές δυνατότητες (μέχρι και 5000 στροφές ανά λεπτό) κερδίζουμε αφαίρεση του ανεπιθύμητου λίπους –ακόμα και σε δύσκολες ανατομικές περιοχές- σύσφιξη και γράμμωση στον ίδιο χειρουργικό χρόνο, νιώθοντας ξανά άνετα με το σώμα μας!

   Η αξιοποίηση του αφαιρεθέντος λίπους με 4D λιπογλυπτική αναδεικνύει, παράλληλα, άλλα σημεία του σώματος, όπως, για παράδειγμα, τονίζοντας τις γυναικείες καμπύλες (π.χ. γλουτοί) ή προσφέροντας πιο ευρείς, τετράγωνους ώμους και «γεμάτες», σμιλευμένες, γυμνασμένες γάμπες στους άνδρες.

   Πόδια με χαλάρωση και κυτταρίτιδα

  Η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση είναι δύο αισθητικά προβλήματα που οι γυναίκες καλούνται, συνήθως, να αντιμετωπίσουν μαζί. Η μη επεμβατική μεσοθεραπεία Dermapen 4, που συνίσταται στη χρήση της πιο εξελιγμένης συσκευής τέταρτης γενιάς, μετατρέπει τα πόδια…από αδύνατο σε δυνατό σημείο της εμφάνισής μας! Παρόλο που στην ενέσιμη μεσοθεραπεία το ευεργετικό διάλυμα ουσιών (καφεΐνη, καρνιτίνη, φωσφατιδοχολίνη και δεοξυχολικό οξύ) εγχύεται βαθύτερα σε σχέση με το Dermapen 4, το δεύτερο υπερτερεί ως προς την αναπλαστική και συσφικτική του ιδιότητα, λόγω των περισσότερων νυγμών (έως και 1920 το δευτερόλεπτο) που συμβάλλουν στην αποτελεσματική απορρόφηση των ουσιών, οι οποίες:

  • Ενυδατώνουν βαθιά
  • Έχουν λιπολυτικές, συσφικτικές και αποιδηματικές ιδιότητες
  • Βελτιώνουν τη μικροκυκλοφορία και την παροχέτευση της λέμφου
  • Μαλακώνουν τις συνδετικές ίνες
  • Ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης

   Μία συνεδρία είναι αρκετή για την απόκτηση πιο λείων, σφριγηλών και νεανικών ποδιών, ενώ 2-3 επαναλήψεις με μεσοδιάστημα 2 εβδομάδων εξασφαλίζουν το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα.

   Ρυτίδες και χαλάρωση λαιμού

   Η αναζωογόνηση του λαιμού είναι μια επιθυμία που…αναζωπυρώνεται τους ζεστούς μήνες του χρόνου, που το συγκεκριμένο σημείο είναι διαρκώς εκτεθειμένο. Ο πλαστικός χειρουργός, μέσα από εξατομικευμένη αξιολόγηση, θα προσδιορίσει αν η θεραπεία με Dermapen 4, η εφαρμογή του mesobotox (που δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης της δράσης του μπότοξ και της μεσοθεραπείας ταυτόχρονα), η χρήση του δικού μας –αυτόλογου- λίπους (που ανανεώνει από μέσα προς τα έξω), η λιποαναρρόφηση Vibrasat Pro ή ακόμα και το λίφτινγκ λαιμού είναι η επιλογή που θα μας ωφελήσει περισσότερο.

   «Πεταχτά» αυτιά

   Οι περιορισμοί και τα αρνητικά συναισθήματα για όσους έχουν θέμα με τα αυτιά τους εντείνονται τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, λόγω των περισσότερων δραστηριοτήτων σε σχέση με τις άλλες εποχές. Ξεχνάμε για πάντα το καμουφλάζ και τις τεχνικές απόκρυψης των «πεταχτών» αυτιών με την ωτοπλαστική,  μια από τις πιο ασφαλείς και σύντομες σε διάρκεια πλαστικές επεμβάσεις, που σε πολλές περιπτώσεις πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία (γενική χρησιμοποιείται μόνο μέχρι την ηλικία των 14 χρόνων). Γι’αυτό επιτυγχάνεται άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες –χωρίς κανένα ορατό σημάδι που να «προδίδει» το στίγμα της επέμβασης, αφού η τομή πραγματοποιείται στη οπίσθια επιφάνεια του πτερυγίου- με μόνο περιορισμό την αποχή από τα δυναμικά σπορ για περίπου ένα μήνα.

   Μικρό μέγεθος στήθους ή γυναικομαστία

   Οι ζεστές μέρες επαναφέρουν και την αμηχανία που προκαλεί το μικρό μέγεθος ή το μη κανονικό σχήμα (π.χ. σωληνοειδές) του γυναικείου στήθους και οι υπερτροφικοί ανδρικοί μαστοί.

   Η αυξητική στήθους αποτελεί μια από τις πιο εξατομικευμένες αισθητικές επεμβάσεις, με την τεχνική dual plane να προσφέρει στήθος απόλυτα φυσικό και ταιριαστό στον κάθε σωματότυπο, με ασφάλεια και διάρκεια. Ελάχιστος χρόνος επέμβασης και μηδαμινός για ανάρρωση, άμεση επιστροφή στην καθημερινότητα, άρτιο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα είναι από τα δυνατά πλεονεκτήματα της τεχνικής.

   Η λιποαναρρόφηση με την εξελιγμένη τεχνική Vibrasat Pro και η αφαίρεση της περίσσειας του μαζικού αδένα μέσω μιας μικροσκοπικής τομής στη θηλαία άλω είναι ο πιο συνηθισμένος χειρουργικός τρόπος για την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας, που εξασφαλίζει αρρενωπότερη εμφάνιση χωρίς πόνο και σημάδια. Ωστόσο, ακόμα και σε περιπτώσεις γυναικομαστίας μεγαλύτερου δευτέρου και τρίτου βαθμού, που ίσως χρειαστεί και αφαίρεση δέρματος, η επανασυρραφή γίνεται με την τεχνική «πουγκιού» - purse string για σχεδόν αδιόρατες ουλές. Ο συνδυασμός της διόρθωσης της γυναικομαστίας με 4D λιπογλυπτική προσφέρει ακόμα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα, αφού η μεταφορά λίπους δημιουργεί γράμμωση τόσο των θωρακικών όσο και των κοιλιακών μυών (six pack) προσδίδοντας ακόμα πιο αθλητική όψη και μεταμορφώνοντας όλο το άνω μέρος του σώματος.

   Ανεπιθύμητη τριχοφυΐα

  Για να απολαμβάνουμε όλες τις σωματικές δραστηριότητες χωρίς άγχος και «καμουφλάζ» συνοδεύουμε το αισθητικό αποτέλεσμα των παραπάνω χειρουργικών ή μη χειρουργικών επιλογών με άψογα αποτριχωμένο πρόσωπο και σώμα χάρη στο τελευταίας γενιάς laser αποτρίχωσης Candela GentleLase Pro-U!

   Όλοι αξίζουμε την καλύτερη παρουσίαση του εαυτού μας και η σύγχρονη αισθητική πλαστική χειρουργική μας βοηθά να το πετύχουμε, κερδίζοντας σε ομορφιά, υγεία και ποιότητα ζωής!

Search