σημαια

αυξητική στήθους τι να προσέξω

Παγίδες στην αυξητική στήθους και πώς τις αποφεύγουμε

extra_toc

   Κάνοντας τις "έξυπνες" επιλογές για επιτυχημένη αυξητική στήθους   

  Η αυξητική στήθους βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του γυναικείου πληθυσμού. Παρόλη, όμως, τη δημοφιλία της, κάποιες γυναίκες εξακολουθούν να κάνουν λάθη, που θα μπορούσαν να αποφευχθούν.

  Έξι παγίδες που αν τις αποφύγετε προεγχειρητικά θα εξασφαλίσετε την επιτυχία της αυξητικής στήθους σας, απολαμβάνοντας βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα τα οφέλη της επέμβασης:

   Παγίδα 1: Θέλετε να κάνετε την επέμβαση για λάθος λόγους

   Μια αλλαγή στο σώμα σας απλά και μόνο για να ικανοποιήσετε κάποιον άλλον ή να αντιγράψετε ένα πρότυπο είναι ξεκάθαρα λάθος λόγοι για να προχωρήσετε στην επέμβαση, αφού η αισθητική χειρουργική είναι μια προσωπική επιλογή. Δώστε στον εαυτό σας μια ειλικρινή απάντηση για τις προσδοκίες σας από την αυξητική στήθους και μείνετε ανεπηρέαστη από τρίτους ή ψηφιακές φωτογραφίες άλλων γυναικών, διασφαλίζοντας ότι η απόφασή σας είναι αυθεντική και συνειδητοποιημένη.

   Παγίδα 2: Δελεάζεστε από πολυδιαφημιζόμενες αλλά όχι γνωστές ή αποδεκτές από την επιστημονική κοινότητα τεχνικές

   Η τεχνική με την οποία θα πραγματοποιηθεί η αυξητική στήθους παίζει καθοριστικό ρόλο για την επιτυχία της. Μην δελεάζεστε από τακτικές που «επιβάλλουν» οι νόμοι του marketing, με τεχνικές που υπόσχονται αυξητική στήθους χωρίς άγγιγμα, χωρίς νυστέρι ή χωρίς ουλές. Καταξιωμένες τεχνικές είναι μόνο αυτές που αναφέρονται στην παγκόσμια βιβλιογραφία και όχι αυτές που κυκλοφορούν από μη έγκυρες πηγές στα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης και αυτοαναγορεύονται ως παγκόσμια καινοτομία ενώ δεν έχουν καμία απολύτως υπόσταση στην παγκόσμια βιβλιογραφία, παρά μόνο στα social media. Η τεχνική dual plane υπερέχει έναντι όλων των άλλων τεχνικών αυξητικής στήθους, αφού η τοποθέτηση των ενθεμάτων σε δύο επίπεδα ταυτόχρονα προσφέρει στη γυναίκα μια σειρά ασύγκριτων πλεονεκτημάτων.

   Παγίδα 3: Επιλέγετε τον λάθος για εσάς πλαστικό χειρουργό

   Ο πιο σίγουρος τρόπος για την επιτυχημένη αυξητική στήθους σας είναι η επιλογή του κατάλληλου για εσάς πλαστικού χειρουργού. Κάντε την έρευνά σας ώστε να βεβαιωθείτε ότι ο πλαστικός χειρουργός, που θα επιλέξετε, έχει αφιερώσει μεγάλο μέρος της μετεκπαίδευσής του στην αυξητική στήθους, έχει πραγματοποιήσει μεγάλο αριθμό τέτοιων επεμβάσεων, είναι πιστοποιημένο μέλος διεθνώς αναγνωρισμένων εταιρειών και συλλόγων (η αναγνωρισμένη επιστημονική εταιρεία για την πιστοποίηση των πλαστικών χειρουργών στην Ελλάδα είναι η Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής) και συνεργάζεται με καλά οργανωμένο ιδιωτικό θεραπευτήριο. Βασιζόμενος στην εμπειρία του και την άρτια εγχειρητική τεχνική -ο κατάλληλος για εσάς πλαστικός χειρουργός- θα σας προσφέρει ασφάλεια, ανώδυνη διαδικασία της επέμβασης, το βέλτιστο αισθητικό και λειτουργικό αποτέλεσμα και άμεση επαναφορά στις καθημερινές δραστηριότητες.

   Παγίδα 4: Παρασύρεστε από το χαμηλό κόστος

   Το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος της αυξητικής στήθους θα πρέπει να σας προβληματίσει, γιατί η έκπτωση στην ποιότητα των ενθεμάτων –τα οποία χρειάζεται να είναι εγκεκριμένα από διεθνείς οργανισμούς και παράλληλα να λαμβάνεται υπόψη η εγγύηση ακεραιότητας του υλικού που θα χρησιμοποιηθεί- μπορεί να αποβεί εις βάρος της ασφάλειάς σας και της διαχρονικότητας του αποτελέσματος. Φανείτε, λοιπόν, προσεκτικές και μην ρισκάρετε την υγεία σας.

   Παγίδα 5:  Επιλέγετε το λάθος για εσάς ένθεμα σιλικόνης

   Η λάθος επιλογή ενθέματος θα καταλήξει σε ένα αποτέλεσμα ψεύτικο και δυσανάλογο με το υπόλοιπο σώμα σας. Πείτε «όχι» στις υπερβολές και αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για να επιλέξετε μαζί με τον πλαστικό χειρουργό σας το ιδανικό για εσάς ένθεμα σιλικόνης, θέτοντας ως προτεραιότητα την εξατομίκευση της επέμβασής σας.

   Η σωστή προεγχειρητική αξιολόγηση κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσκεψης χαρακτηρίζεται από την ενδελεχή συζήτηση και συνεκτίμηση των αισθητικών αναλογιών μεταξύ των διαφορετικών στοιχείων του στήθους, των αισθητικών αναλογιών μεταξύ του στήθους και του υπόλοιπου σώματός σας, του υπάρχοντος μαστού, της ελαστικότητας του δέρματος. Η χρήση κατά τη διάρκεια της επέμβασης αποστειρωμένων μετρητών (sizers), που μιμούνται τα μόνιμα ενθέματα, είναι μια ακόμα δικλείδα ασφαλείας για τη σιγουριά σας!

   Παγίδα 6: Συνδυαστικά με την αυξητική χρειάζεται και ανόρθωση στήθους

   Κάποιες φορές η προσθήκη όγκου από μόνη της δεν είναι αρκετή για την επίτευξη του τέλειου στήθους, ιδιαίτερα για τις γυναίκες με «πεσμένο» στήθος, οπότε απαιτείται συνδυαστικά και ανόρθωση στήθους. Μην θυσιάσετε το ιδανικό αισθητικό αποτέλεσμα, αγνοώντας την εμπειρία του πλαστικού χειρουργού σας ή φοβούμενη μια επιπλέον τομή. Ο συνδυασμός αυξητικής και ανόρθωσης στήθους μπορεί να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στον ίδιο χειρουργικό χρόνο, προσφέροντας σφριγηλότερους, ανορθωμένους και με τον επιθυμητό όγκο μαστούς.

   Αποφεύγοντας τις παγίδες και κάνοντας τις «έξυπνες» επιλογές θα…«ξεκλειδώσετε» γρήγορα την επιτυχία της αυξητικής στήθους σας!

Search