σημαια

αναζωογόνηση δέρματος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

Τρία βήματα για αναζωογόνηση του δέρματος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές

extra_toc

   Μη επεμβατικές τεχνικές για νεανικό δέρμα ξανά   

   Παρόλο που στις καλοκαιρινές διακοπές απολαύσαμε τα ευεργετήματα του ήλιου και ανανεωθήκαμε σωματικά και ψυχικά, η παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία άφησε και ανεπιθύμητα σημάδια στο πρόσωπό μας, κάνοντάς το να δείχνει θαμπό, ταλαιπωρημένο και κουρασμένο.

   Πώς θα αποκτήσουμε ξανά λαμπερό, νεανικό, υγιές δέρμα; Με μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην αναζωογόνηση του δέρματος θα πετύχουμε θεαματικά αποτελέσματα.

   1. Καθαρισμός

   Ξεκινάμε με βαθύ καθαρισμό του δέρματος με μικροκρυστάλλους για απολέπιση,  ρύθμιση της λιπαρότητας, απομάκρυνση των μαύρων στιγμάτων και «νεκρών» κυττάρων της επιδερμίδας, συρρίκνωση των διεσταλμένων πόρων. Η ελεγχόμενη απελευθέρωση μικροκρυστάλλων –που πραγματοποιείται με τη χρήση μηχανήματος τελευταίας γενιάς- θα καταπολεμήσει δερματικές ατέλειες, θα βελτιώσει τη μικροκυκλοφορία και θα ενεργοποιήσει τις κατώτερες στοιβάδες του δέρματος διεγείροντας τους μηχανισμούς ανάπλασής του και την ανάπτυξη νέων κυττάρων.

   2. Ενυδάτωση

   Η μεσοθεραπεία αποτελεί τη golden standard μη επεμβατική τεχνική για την αντιμετώπιση της αφυδάτωσης και της μειωμένης ελαστικότητας του δέρματος  μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. Ενέσιμη μεσοθεραπεία με την έγχυση διαλύματος ουσιών ή μη ενέσιμη μεσοθεραπεία – Dermapen 4 ή μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα; Ο πλαστικός χειρουργός σας θα αξιολογήσει το είδος της μεσοθεραπείας που έχει ανάγκη το δικό σας πρόσωπο για να ενυδατωθεί βαθιά, αναπληρώνοντας τα χαμένα συστατικά θρέψης του.

  Το επιπλέον όφελος της αγαπημένης μη επεμβατικής τεχνικής είναι ότι καταπολεμά τα σημάδια της φωτογήρανσης, που οφείλονται στη λέπτυνση της επιδερμίδας, τις βλάβες στην ελαστίνη και το κολλαγόνο, τη διάσπαση της συνοχής του δέρματος και την οξείδωση στα κύτταρά του που προκάλεσε η αυξημένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Έτσι η μεσοθεραπεία αντιμετωπίζει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, πανάδες, κηλίδες και άλλες δερματικές δυσχρωμίες, ενισχύοντας τη σφριγηλότητα του προσώπου.

   3. Αντιγήρανση

   Ο πιο άμεσος τρόπος για να εξαλείψουμε τις ρυτίδες που δημιουργήθηκαν ή επιδεινώθηκαν το καλοκαίρι αλλά και να αποτρέψουμε το σχηματισμό νέων είναι το μπότοξ, με το οποίο επιτυγχάνεται, παράλληλα, ανόρθωση των πεσμένων φρυδιών και αναζωογόνηση της περιοχής του λαιμού. Επιπλέον, το υαλουρονικό οξύ διορθώνει κάθε μικροατέλεια του προσώπου, μειώνοντας τις ρυτίδες με μεγαλύτερο βάθος, αποκαθιστώντας την ατροφία του λίπους (π.χ. «βαθουλωμένα» μάτια, την αύλακα - tear trough και τις «μικροσακούλες» στα κάτω βλέφαρα), προσθέτοντας όγκο σε χείλη και ζυγωματικά αλλά και αναζωογονώντας τα χέρια, που τους καλοκαιρινούς μήνες ήταν συνεχώς εκτεθειμένα στον ήλιο.

   Για ακόμα πιο εντυπωσιακή ανανέωση δύο επιλογές είναι αυτές που εκτός από τη δερματική αναζωογόνηση θα μας εξασφαλίσουν και εικόνα λίφτινγκ. Το mesobotox, χάρη στη δυνατότητα αξιοποίησης του μπότοξ και της μεσοθεραπείας ταυτόχρονα, βελτιώνει την υφή του προσώπου προσφέροντας, παράλληλα, σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος του περιγράμματος στο κάτω μισό του προσώπου και του λαιμού.

  Επίσης, το bio nutri lift χάρη στο μοναδικό συνδυασμό του υαλουρονικού οξέος και του NCTF 135HA –του πολυδύναμου σκευάσματος με 55 αναζωογονητικά στοιχεία- και την έγχυσή τους με την τεχνική της αναδρομικής κίνησης αναδεικνύεται στην τελευταία τάση στην αντιγήρανση για όσες και όσους επιθυμούν ανόρθωση χωρίς νυστέρι.

   Εμπιστευτείτε τον πλαστικό χειρουργό σας για να δημιουργήσετε μαζί το δικό σας εξατομικευμένο πρωτόκολλο ομορφιάς μετά τις καλοκαιρινές διακοπές!

Search