σημαια

θεραπείες ομορφιάς για το χειμώνα

Θεραπείες ομορφιάς που…«αγαπούν» το χειμώνα!

extra_toc

   Μη επεμβατικές τεχνικές που ευνοούνται από τον χειμωνιάτικο καιρό    

  Οι περισσότερες μη επεμβατικές τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής μπορούν να εφαρμοστούν με ασφάλεια όλες τις εποχές του χρόνου. Υπάρχουν, όμως, και ορισμένες, στις οποίες ο χειμώνας προσφέρει…σημαντικά πλεονεκτήματα, μετατρέποντάς τες σε αγαπημένες συνήθειες ομορφιάς και υγείας! Ποιες είναι αυτές;

   Peelings και δερμοαπόξεση

   Ο χειμωνιάτικος καιρός αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για αισθητικές παρεμβάσεις που καθαρίζουν βαθιά και ανανεώνουν την επιδερμίδα, με την απομάκρυνση των «νεκρών» κυττάρων και την ανάδειξη των κατώτερων, υγιών στοιβάδων της. Έτσι, τα peelings και η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους αποδεικνύονται μια δημοφιλής και αποτελεσματική επιλογή για την αντιμετώπιση διεσταλμένων πόρων, κηλίδων, πανάδων, ουλών, σημαδιών ακμής, δυσχρωμιών, υπερκερατώσεων. Η περιορισμένη ηλιοφάνεια και η μειωμένη ένταση της ηλιακής ακτινοβολίας αποτελούν «σύμμαχο» για το «φρέσκο», νεανικότερο αλλά «ευαίσθητο» τα πρώτα 24ωρα μετά την εφαρμογή δέρμα.

   Dermapen 4

   Η πιο εξελιγμένη συσκευή micro-needling τέταρτης γενιάς προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη διόρθωση ενός ευρέως φάσματος δερματικών ατελειών και σημαδιών φωτογήρανσης –μεταξύ των οποίων κηλίδες, πανάδες, λεπτές γραμμές και ήδη σχηματισμένες ρυτίδες- την αντιμετώπιση ραγάδων σε όλα τα σημεία του σώματος και τη βελτίωση της υφής του δέρματος. Δημιουργώντας έως και 1920 νυγμούς το δευτερόλεπτο και εκατομμύρια μικροσκοπικά κανάλια στο δέρμα, το Dermapen 4 μεταφέρει μέχρι 80% περισσότερες θρεπτικές ουσίες με επιπλέον όφελος τη βαθιά ενυδάτωση –που τόσο έχει ανάγκη το δέρμα που εκτίθεται στον κρύο αέρα και την ξηρή ατμόσφαιρα του χειμώνα- αλλά και την ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Παράλληλα ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αξεπέραστη ακρίβεια και αποτελεσματικότητα.

   Laser αποτρίχωσης

  Τώρα είναι το κατάλληλο timing για να ξεκινήσουμε laser αποτρίχωσης στις περιοχές του προσώπου και του σώματος που επιθυμούμε ώστε να έχουμε το περιθώριο ενός ολοκληρωμένου κύκλου συνεδριών, κατακτώντας το ιδανικό, οριστικό αποτέλεσμα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Το δέρμα, έχει, επιπλέον, επανακτήσει την κανονική του απόχρωση μετά το καλοκαιρινό μαύρισμα με συνέπεια η διαφορά μεταξύ δέρματος-τρίχας να είναι μεγαλύτερη, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα των εφαρμογών, ενώ η μειωμένη ηλιοφάνεια ελαχιστοποιεί τυχόν τοπικούς ερεθισμούς. Το τελευταίας γενιάς laser Αλεξανδρίτη Candela GentleLase Pro-U αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για την ασφαλή, ανώδυνη, οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας!

   Αντιμετώπιση δερματικών βλαβών

   Η εποχή του χειμώνα είναι, επίσης, ιδανική για τον προγραμματισμό παρεμβάσεων, όπως καυτηριασμός θηλωμάτων, αφαίρεση σπίλων και γενικά αποκατάσταση βλαβών του δέρματος. Ο ιστός που έχει δεχθεί θεραπεία είναι πιο ευάλωτος στο ηλιακό φως, επομένως ο χειμωνιάτικος καιρός βοηθά στη γρήγορη και αποτελεσματική επούλωση και ανάπλαση του δέρματος.

   Σε συνεργασία με τον πλαστικό χειρουργό σας αξιοποιείστε τη χειμερινή περίοδο για την αναζωογόνηση και τελειοποίηση του δέρματός σας!

Search