σημαια

λίφτινγκ προσώπου facelift

Facelift: η ιδανική και ίσως…η πιο οικονομική επιλογή αναζωογόνησης προσώπου

extra_toc

   Τα ασύγκριτα οφέλη του επιτυχημένου λίφτινγκ    

  Το πρόσωπο αποτελεί τον «πρωταγωνιστή» της εικόνας μας…τι γίνεται, όμως, όταν τα σημάδια του χρόνου «εγκατασταθούν» πάνω του; Παρά την έλευση πολλών προϊόντων και εναλλακτικών τεχνικών αντιγήρανσης, το facelift διατηρεί τη φήμη του ως το golden standard για την αναζωογόνηση του προσώπου, αποτελώντας την καλύτερη αλλά και την οικονομικότερη επιλογή για γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να «νικήσουν» τη φυσική φθορά του χρόνου. Ποια είναι, όμως, τα ασύγκριτα οφέλη του επιτυχημένου λίφτινγκ;

   Αντιμετωπίζει ολιστικά τα σημάδια της γήρανσης

  Χαλαρωμένη επιδερμίδα σε πρόσωπο και λαιμό, βαθιές ρυτίδες, «πεσμένα» μάγουλα, διπλοσάγονο, ασυμμετρία του σχήματος του προσώπου…το facelift αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και με εξατομικευμένο τρόπο τα πολλαπλά σημάδια της γήρανσης στον ίδιο χειρουργικό χρόνο. Καμία μη επεμβατική τεχνική δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ικανότητα του λίφτινγκ να «επιστρέψει» την «αρχιτεκτονική» του προσώπου σε μια πιο νεανική εικόνα. Εκτός από το άριστο αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρει το λίφτινγκ, αν αθροίσουμε τα χρήματα, που θα ξοδεύαμε για μη επεμβατικές τεχνικές ανά τακτά χρονικά διαστήματα, θα διαπιστώσουμε ότι το κόστος του λίφτινγκ είναι το πιο προσιτό! 

   Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες επεμβάσεις

  Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες αισθητικές επεμβάσεις, που συνδυαστικά με το λίφτινγκ προσφέρουν την απόλυτη αναζωογόνηση προσώπου. Η ταυτόχρονη πραγματοποίησή τους προσφέρει στους υποβληθέντες περισσότερα οφέλη, αφού το κόστος είναι χαμηλότερο –απ’ό,τι αν οι επεμβάσεις γίνονταν σε δύο διαφορετικά στάδια- ενώ συνιστά πρακτική ευκολία η εξοικονόμηση χρόνου και η βίωση της διαδικασίας της ανάρρωσης μία μόνο φορά. Έτσι, κάποιοι επιλέγουν βλεφαροπλαστική ή κροταφικό lift για την ταυτόχρονη ανόρθωση των φρυδιών και την επαναφορά της νεανικότητας του βλέμματος αλλά και lip lift (ανόρθωση χειλιών) για «γεμάτα» και με μεγαλύτερη προβολή χείλη.
facelift vlepharoplasty

   Προσφέρει πλήρη «αναγέννηση» του δέρματος

   Παράλληλα με τα σημάδια της χαλάρωσης και της πτώσης το facelift αποκαθιστά και την ποιότητα του δέρματος, βελτιώνοντας την υφή και την τυχόν ατροφία του. Σε αυτό συμβάλλουν ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές που μπορούν να πραγματοποιηθούν συνεργικά, όπως το υαλουρονικό οξύ, το αυτόλογο λίπος, η μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα, το μπότοξ, peelings. Σε περιπτώσεις έντονης χαλάρωσης του δέρματος με συνοδό απώλεια της ελαστικότητάς του η επαναληψιμότητα των συγκεκριμένων τεχνικών έχει φτωχά έως ανύπαρκτα αισθητικά αποτελέσματα, ενώ σε συνδυασμό με το λίφτινγκ προσφέρει πλήρη αναγέννηση του δέρματος.

facelift lipos proswpo

   Δεν αφήνει το «στίγμα» του

   Παρόλο που το μέγεθος των τομών και τα ακριβή σημεία τους εξαρτώνται από την τεχνική και τις αισθητικές ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου, οι περισσότερες γίνονται κατά μήκος της γραμμής των μαλλιών και κοντά στα αυτιά, που σημαίνει ελαχιστοποιημένες και αδιόρατες ουλές, που δεν «προδίδουν» την παρέμβαση του πλαστικού χειρουργού.

  Αντίθετα, η συνεχής και υπερβολική χρήση ενέσιμων υλικών γίνεται πιο εύκολα αντιληπτή, δημιουργώντας, συχνά, και μια «στιγματισμένη» εικόνα με αλλοίωση των χαρακτηριστικών. Ακόμα χειρότερα, το έγκαυμα και άλλες βλάβες του δέρματος που μπορεί να προκληθούν από αμφιλεγόμενες και ατεκμηρίωτες επιστημονικά τεχνικές, που «υπόσχονται» λίφτινγκ χωρίς νυστέρι ή αναίμακτη βλεφαροπλαστική, αποδεικνύονται, πολλές φορές, πιο δαπανηρά για την αποκατάστασή τους και με μεγαλύτερο χρόνο ανάρρωσης ή και ανεπανόρθωτα επιζήμια για την εικόνα και την υγεία μας σε σχέση με την προβλεψιμότητα των αποτελεσμάτων ενός επιτυχημένου facelift.

facelift sxediasmos tomis

   Εξασφαλίζει φυσικά αποτελέσματα

   Σε αντίθεση με το facelift του παρελθόντος, που κατέληγε σε μια υπερβολικά «τεντωμένη» εμφάνιση, το σύγχρονο facelift δεν συνιστά ένα απλό «τράβηγμα» ούτε τροποποίηση χαρακτηριστικών αλλά την επαναφορά, με ανατομικό τρόπο, της πτώσης των μαλακών μορίων στη φυσική τους θέση. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η ανάκτηση με φυσικότητα της «χαμένης» ομορφιάς και η ανάδειξη –όχι η αλλαγή- της μοναδικότητας του κάθε προσώπου. Έτσι μετά το λίφτινγκ θα συνεχίσουμε να δείχνουμε «εμείς» αλλά…νεότεροι/ες!

   Χαρίζει μακροχρόνια περίοδο νεότητας

  Τα αισθητικά αποτελέσματα ενός λίφτινγκ «αποζημιώνουν» πλήρως τους υποβληθέντες, αφού η διάρκειά τους μπορεί –σε συνδυασμό με καθημερινή φροντίδα ομορφιάς και υγιεινό τρόπο ζωής- να ξεπεράσει και τη δεκαετία. Παρόλο που ο χρόνος θα συνεχίσει να έχει επιπτώσεις στο δέρμα μας, το facelift επιβραδύνει αυτή τη διαδικασία και μας κρατά, σταθερά, πιο νέους, σε ένα…«οροπέδιο νεότητας»!

   Συνδέεται με τη βίωση αυξημένης μετεγχειρητικής ικανοποίησης

   Πέρα από τη θεαματική βελτίωση της εικόνας του προσώπου, το ολικό λίφτινγκ ενισχύει την αυτό-εκτίμηση και την εξωστρέφεια των υποβληθέντων. Όπως αναδεικνύουν και πρόσφατες έρευνες, όχι μόνο φαίνονται αλλά αισθάνονται πλέον νεότεροι, κάτι που έχει άμεση επίδραση στη διάθεση και τη συμπεριφορά τους. Το γεγονός ότι μπορούν να μεταφέρουν στους άλλους τα επιθυμητά μηνύματα και τη συναισθηματική τους κατάσταση αλλά και να παρουσιάσουν με καλύτερο τρόπο τον εαυτό τους –αφού η όψη τους δεν δείχνει πια «λυπημένη» ή «συνοφρυωμένη»- τους απαλλάσσει από τη συστολή και τους γεμίζει με ενέργεια και αισιοδοξία, επηρεάζοντας θετικά τις κάθε είδους σχέσεις και δραστηριότητές τους.

  Κάθε άνθρωπος στη διάρκεια της προσωπικής του «διαδρομής» βιώνει ξεχωριστά την αναγκαιότητα για ένα facelift. Εσείς θα αποφασίσετε αν και πότε αξίζει να κάνετε την υπέρβαση, κερδίζοντας σε ποιότητα, διάρκεια και αυτοπεποίθηση!

Search