σημαια

μάσκα φωτοθεραπείας προσώπου DPD LED FACE

Μάσκα φωτοθεραπείας DPD LED FACE: η δύναμη του φωτός για λαμπερό πρόσωπο

extra_toc

   Πολύτιμο συμπλήρωμα της θεραπείας με Dermapen 4…και όχι μόνο!

   Η εξελιγμένη μάσκα φωτοθεραπείας DPD LED FACE αποτελεί την ανώδυνη και ασφαλή μη επεμβατική μέθοδο αναζωογόνησης του δέρματος, που αξιοποιεί τη δύναμη και την ενέργεια του φωτός –χωρίς να έχει καμία ομοιότητα με την υπεριώδη ακτινοβολία (UV) ή το μπλε φως (HEV) που εκπέμπουν οι οθόνες- για να μας χαρίσει αψεγάδιαστο, λαμπερό, υγιές πρόσωπο.

   Η τεχνολογία LED αναπτύχθηκε αρχικά τη δεκαετία του ’80 από τη NASA για την επούλωση των πληγών των αστροναυτών και την κυτταρική αναγέννηση (αφού λόγω της έλλειψης βαρύτητας, ηλιακού φωτός και οξυγόνου στο διάστημα τα κύτταρα σταματούν να πολλαπλασιάζονται). Στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε στον τομέα της υγείας και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο περιζήτητες μεθόδους ομορφιάς.

   Η  DPD LED FACE είναι κατασκευασμένη από εύκαμπτη σιλικόνη, που προσαρμόζεται άνετα στο περίγραμμα του προσώπου και είναι κατάλληλη για κάθε ηλικία και τύπο δέρματος. Αξιοποιεί όχι μόνο συχνότητες κόκκινου (693 nm) αλλά και υπέρυθρες (830 nm) συχνότητες φωτός –που «ταξιδεύουν» βαθύτερα στο δέρμα- διεισδύοντας σε διαφορετικά βάθη της επιδερμίδας. Αποτελείται από υαλουρονικό οξύ, νιασιναμίδη (κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει την όψη του γηρασμένου δέρματος και ενισχύει το δερματικό φραγμό, έχοντας καταπραϋντική και επουλωτική δράση), εκχύλισμα φύλλων Camellia Sinensis (καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες, δρώντας αντιοξειδωτικά) και ρίζα γλυκόριζας (γνωστή για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές της). Πιο συγκεκριμένα προσφέρει:

  • Άμεση καταπράυνση της ερυθρότητας μετά τη θεραπεία με Dermapen 4, καθώς και σε οποιαδήποτε άλλη μη επεμβατική τεχνική που προκαλεί μικροερεθισμούς με παράλληλη μεγιστοποίηση των αισθητικών αποτελεσμάτων.
  • Αντιμετώπιση δερματικών προβλημάτων, όπως διευρυμένοι πόροι, ακμή, ερυθρότητα, φλεγμονές.
  • Μείωση προβλημάτων που προκαλούνται στο δέρμα λόγω βιολογικής γήρανσης ή φωτογήρανσης (λεπτές γραμμές και ρυτίδες, μελάγχρωση, δυσχρωμίες κ.ά). 
  • Αναζωογόνηση του δέρματος με καταπολέμηση της κουρασμένης, ταλαιπωρημένης όψης, ενίσχυση της σφριγηλότητας, της ενυδάτωσης, της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης, καθώς και βελτίωση του χρωματικού τόνου.
  • Παραγωγή σεροτονίνης, την ορμόνη της «καλής διάθεσης», που ενισχύει τη συναισθηματική ευεξία.

   Η παράλληλη χρήση της θεραπείας φωτός LED με την LUMAFUSE HYDROGEL FACE SHEET MASK μεγιστοποιεί τη διείσδυση του αναζωογονητικού φωτός στο δέρμα, πολλαπλασιάζοντας τα οφέλη του!

   Τα αποτελέσματα είναι άμεσα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, ενώ βελτιώνονται με την επαναληπτική συνεργική χρήση των δύο μασκών χωρίς να απαιτείται αποχή από τις καθημερινές δραστηριότητες.

Search