σημαια

αυξητική στήθους θετική εμπειρία

Πέντε λόγοι που θα κάνουν την αυξητική στήθους μια θετική εμπειρία

extra_toc

   Αντιμετωπίζοντας τις ανησυχίες μας για την αυξητική στήθους   

   Αυξητική στήθους: επιθυμείτε ένα πλουσιότερο στήθος αλλά το αναβάλλετε γιατί σας φοβίζει η ιδέα του χειρουργείου και της αλλαγής της εικόνας σας; Ο καλύτερος τρόπος για να απομακρύνετε το άγχος είναι η σωστή ενημέρωση! Ακολουθούν πέντε σημαντικοί λόγοι που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες σας σχετικά με την αυξητική στήθους και να…χαλαρώσετε πριν την επέμβαση!

   Το στήθος σας θα δείχνει φυσικό

   Η επιλογή των ιδανικών για εσάς ενθεμάτων –που εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες, που θα συνεκτιμηθούν στην προεγχειρητική συνεδρία- σε συνδυασμό με την τεχνική dual plane – διπλού επιπέδου προσφέρει την πλήρη εξατομίκευση, οδηγώντας σε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, που θα αναδείξει τη μοναδικότητά σας. Πιο συγκεκριμένα, οι 3 παραλλαγές της τεχνικής dual plane, που εφαρμόζονται ανάλογα με τον τύπο μαστού της γυναίκας, εξασφαλίζουν καλύτερο συνολικό σχήμα μαστού -το οποίο δεν επηρεάζεται από τη σύσπαση του μυός- καλύτερη διαγραφή του κάτω πόλου του μαστού, καθώς και της υπομαστίου πτυχής και ανόρθωση του στήθους κατά 2 με 3 εκατοστά.

   Η επέμβαση είναι εξαιρετικά ασφαλής

  Ο σύντομος χρόνος που χρειάζεται για την επέμβαση, η αποτελεσματικότητα της γενικής αναισθησίας και η τεχνική dual plane –που αποτελεί την πιο ασφαλή τεχνική αυξητικής στήθους- συμβάλλουν αποφασιστικά στην επιτυχία της επέμβασης. Η πραγματοποίηση όλων των χειρουργικών βημάτων με ανατομική τάξη, με σεβασμό στους ιστούς και κυρίως με ατραυματικό τρόπο ελαχιστοποιεί τις επιπλοκές και τον μετεγχειρητικό πόνο, ενώ μειώνει την πιθανότητα ορατότητας, ψηλάφησης ή παρεκτόπισης των ενθεμάτων.

   Η ανάρρωση είναι άμεση

   Μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι την ίδια μέρα και να επανέλθετε σε ήπιες δραστηριότητες από την 2η-3η μετεγχειρητική μέρα –ακόμα και στην εργασία αν πρόκειται για απλή δουλειά γραφείου. Η συστηματική αγωγή είτε πονάτε είτε όχι είναι καίριας σημασίας για τα πρώτα 24ωρα προκειμένου να είναι σε ηρεμία η χειρουργημένη περιοχή. Ο μόνος περιορισμός για τον 1ο μήνα μετά την επέμβαση είναι η αποχή από τα βάρη, το γυμναστήριο και την έντονη σωματική άσκηση.

   Η επέμβαση δεν αφήνει το στίγμα της

   Η πραγματοποίηση της επέμβασης με τομή στην υπομάστια αύλακα υπερτερεί έναντι της περιθηλαίας και της μασχαλιαίας τομής γιατί αποκαλύπτει καλύτερα τον ιστό του στήθους, διατηρεί την αισθητικότητα των θηλών και προσφέρει αδιόρατες ουλές (αφού βρίσκεται εκεί ακριβώς που κάνει πτύχωση ο μαστός). Επιπλέον, η υπομάστια τομή εξασφαλίζει το θηλασμό, αφού διατηρούνται οι γαλακτοφόροι πόροι και δεν διαταράσσεται η ανατομική συνέχεια του στήθους. Η dual plane αποτελεί μια ακόμη εγγύηση για το θηλασμό, αφού σε αντίθεση με άλλες τεχνικές αυξητικής στήθους (όπου τα ενθέματα τοποθετούνται είτε κάτω από το μαζικό αδένα είτε κάτω από την περιτονία του μυ) με τη συγκεκριμένη τεχνική δεν συναντάμε καν το μαζικό αδένα.

   Τα ενθέματα δεν θα επηρεάσουν τον τρόπο ζωής σας

   Αυτή είναι μια συχνή ανησυχία των γυναικών με δραστήριο τρόπο ζωής. Τα τελευταίας γενιάς ενθέματα σιλικόνης με την άριστη ποιότητα και την εγγύηση ακεραιότητας εφ’όρου ζωής προσφέρουν στη γυναίκα ελκυστικότητα και λειτουργικότητα μαζί, δίνοντάς της την «ελευθερία» της ενασχόλησης με όλες τις δραστηριότητές της. Έτσι η ενεργή σεξουαλική ζωή, η άθληση, τα ταξίδια –φυσικά  και με αεροπλάνο (ακόμα και την ίδια μέρα αρκεί να αποφευχθεί η πολύωρη ακινησία)- μπορούν να είναι αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητας κάθε γυναίκας που έχει υποβληθεί σε αυξητική στήθους.

Search