σημαια

θεραπείες προσώπου γιορτές

Οι ιδανικές θεραπείες προσώπου για λάμψη στις γιορτές

extra_toc

   Μη επεμβατικές τεχνικές για λαμπερό πρόσωπο   

   Δεκέμβριος…ο μήνας των γιορτών, των δώρων, της ομορφιάς…είναι εδώ! Νέες, καινοτόμες μη επεμβατικές τεχνικές θα μας χαρίσουν το λαμπερό, ανανεωμένο, νεανικό πρόσωπο που επιθυμούμε για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά και θα αναδείξουν άμεσα τη μοναδικότητά μας για ενισχυμένη αυτοπεποίθηση στα νέα ξεκινήματα της νέας χρονιάς!

   Dermapen 4

   Η πιο εξελιγμένη συσκευή τέταρτης γενιάς διορθώνει ατραυματικά, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια ένα ευρύ φάσμα δερματικών προβλημάτων που αφορούν όλες τις ηλικίες. Η βελτίωση της όψης σημαδιών και ουλών από ακμή, η αντιμετώπιση λεπτών γραμμών, ρυτίδων, δυσχρωμιών, πανάδων και άλλων σημαδιών φωτογήρανσης, η καταπολέμηση της αφυδάτωσης είναι κάποια από τα πολυάριθμα οφέλη του Dermapen 4 για την ομορφιά μας. Δημιουργώντας έως και 1920 νυγμούς το δευτερόλεπτο και εκατομμύρια μικροσκοπικά κανάλια στο δέρμα, το Dermapen 4 μεταφέρει μέχρι 80% περισσότερες θρεπτικές ουσίες με επιπλέον όφελος τη βαθιά ενυδάτωση –που τόσο έχει ανάγκη του δέρμα που εκτίθεται στον κρύο αέρα και την ξηρή ατμόσφαιρα του χειμώνα- αλλά και την ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

   Mesobotox

   Αποτελώντας την εξέλιξη του botox, το mesobotox δίνει τη δυνατότητα αξιοποίησης του μπότοξ και της μεσοθεραπείας ταυτόχρονα. Η εξατομικευμένη ποσότητα του διαλύματος εγχύεται με πολλαπλές μικροενέσεις στο επιφανειακό χόριο του δέρματος, προσφέροντας βελτίωση της υφής του, εξάλειψη των ρυτίδων, σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος του περιγράμματος στο κάτω μισό του προσώπου και του λαιμού δημιουργώντας μια εικόνα λίφτινγκ. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα του mesobotox είναι η μείωση της δράσης των σμηγματογόνων και ιδρωτοποιών αδένων του δέρματος, με αποτέλεσμα τη ρύθμιση της λιπαρότητας, τη συρρίκνωση των διεσταλμένων πόρων και τον περιορισμό της εφίδρωσης του προσώπου.

   Βιοδιεγέρτες – Biostimulators

   Κάνοντας ένα βήμα πέρα από το υαλουρονικό οξύ –που προσδίδει άμεσα όγκο σε επιλεγμένα σημεία του προσώπου- η ενέσιμη θεραπεία με βιοαπορροφήσιμα προϊόντα διέγερσης κολλαγόνου ενεργοποιεί τη φυσική ικανότητα των κυττάρων μας να παράγουν το δικό τους κολλαγόνο, για αισθητικά αποτελέσματα ακόμα πιο φυσικά, εντυπωσιακά και, κυρίως, αθροιστικά. Πιο συγκεκριμένα, επιτυγχάνεται αντιμετώπιση των ρυτίδων και πτυχών του προσώπου, αναπλήρωση του χαμένου όγκου, διόρθωση των ουλών, βελτίωση ατελειών, αναζωογόνηση λαιμού και ντεκολτέ –ακόμα και ήπια ανόρθωση του προσώπου με αναδιαμόρφωση του περιγράμματος. Η βελτίωση της υφής και των προβλημάτων του δέρματος εξελίσσεται για τις επόμενες εβδομάδες ή και μήνες μετά την εφαρμογή, προσφέροντας beautification και rejuvenation…διαρκείας!

Search