σημαια

Τεχνολογία τελευταίας γενιάς

extra_toc

   Τελειότερο πρόσωπο και σώμα με την τεχνολογία laser Αλεξανδρίτη Candela, HIFU και LipoFreeze 4D

   Εναρμονισμένο με τη σύγχρονη τεχνολογία το ιατρείο διαθέτει τελευταίας γενιάς μηχανήματα, τα οποία σας δίνουν τη δυνατότητα να τελειοποιήσετε πρόσωπο και σώμα, προσφέροντας, μεταξύ άλλων, απάλυνση των ρυτίδων, διόρθωση δυσχρωμιών, πανάδων, ουλών από ακμή, πρόληψη των σημαδιών της γήρανσης, αναζωογόνηση, σύσφιξη και ανόρθωση του δέρματος  του προσώπου και του σώματος, αντιμετώπιση του τοπικού λίπους, οριστική εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας.

   Πιο συγκεκριμένα, το Candela GentleLase Pro-U αποτελεί το τελευταίας γενιάς laser αποτρίχωσης Αλεξανδρίτη. Τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι βελτιωμένες δυνατότητές του το καθιστούν το ιδανικό laser για ασφαλή, ανώδυνη, γρήγορη και μόνιμη εξάλειψη της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας. Η αποτρίχωση εφαρμόζεται με επιτυχία ακόμα και σε σκουρότερα δέρματα, ενώ αντιμετωπίζονται με ακρίβεια ακόμα και οι δυσκολότερες περιπτώσεις τριχοφυΐας.

    Το Dermapen 4 αποτελεί την πιο εξελιγμένη συσκευή micro-needling τέταρτης γενιάς (μη ενέσιμη μεσοθεραπεία). Χάρη στα εκατομμύρια μικροσκοπικά κανάλια που δημιουργεί στο δέρμα, την ταχύτητα, την ομοιόμορφη και κατακόρυφη εφαρμογή του διορθώνει ένα ευρύ φάσμα δερματικών προβλημάτων, ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση.

   Το HiPRO-V αποτελεί την τελευταία γενιά SMAS LIFTING. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία HIFU (High Intensity Focused Ultrasound, δηλαδή υψηλής ενέργειας εστιασμένους υπέρηχους) αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του δέρματος, προκαλεί σύσφιξη του SMAS (του μυο-απονευρωτικού συστήματος του προσώπου), ενώ διεγείρει το κολλαγόνο –προκαλώντας την ανάπτυξη νέου- με αποτέλεσμα τη μείωση των ρυτίδων, τη βελτίωση της όψης της περιοχής των ματιών, την αντιμετώπιση του διπλοσάγονου και γενικά την αναζωογόνηση προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ.

  Το LipoFreeze 4D αποτελεί υψηλής τεχνολογίας σύστημα κρυολιπόλυσης, που στοχεύει επιλεκτικά στο επίμονο, ανεπιθύμητο λίπος στους γλουτούς («ψωμάκια»), τους μηρούς, τις γάμπες, την κοιλιά, τη μέση, τα πλευρά, τα μπράτσα. Απελευθερώνοντας ελεγχόμενη δυνατή ψύξη προκαλεί απόπτωση των λιποκυττάρων, τα οποία αποβάλλονται σταδιακά μέσω του μεταβολικού συστήματος του οργανισμού. Η μόνιμη μείωση των λιποκυττάρων διασφαλίζει τη μακροβιότητα του αισθητικού αποτελέσματος, ενώ η σωματική άσκηση και η υγιεινή διατροφή ακόμα και τη μονιμότητά του.

  Το ιατρείο εκσυγχρονίζεται παράλληλα με την πρόοδο της τεχνολογίας και τη διαρκή εξέλιξη της ειδικότητας της πλαστικής χειρουργικής, ώστε να εφαρμόζονται οι τελευταίες εξελίξεις σε ό,τι αφορά την αντιγήρανση, την ανανέωση και τη μη επεμβατική διαμόρφωση του σώματος, πάντα με ασφάλεια και εγγυημένα αισθητικά αποτελέσματα.

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search