σημαια

«Αισθητική χειρουργική: τα tips της επιτυχίας»

extra_toc

 Τα βήματα της αισθητικής επέμβασης από το "πριν" στο "μετά"  

   Το βιβλίο «Αισθητική χειρουργική: τα tips της επιτυχίας», που προλογίζει ο πλαστικός χειρουργός Άρης Νταμάγκας, προσφέρει στους υποψήφιους για αισθητική επέμβαση όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που θα κάνουν την προσωπική τους αυτή επιλογή μια θετική εμπειρία.

   Με πρωτότυπη δομή, ευανάγνωστο και εμπλουτισμένο με εμπειρίες υποβληθέντων σε αισθητικές επεμβάσεις, αποτυπώνει με σύντομο, αλλά ουσιαστικό και «ζωντανό» τρόπο, τα «βήματα» της αισθητικής επέμβασης από το «πριν» στο «μετά». Αποτελεί για όλους τους ενδιαφερόμενους ευγενική προσφορά του ιατρείου. Ακολουθείστε τα tips που θα σας οδηγήσουν σε ένα επιτυχημένο αισθητικό αποτέλεσμα και θα σας βοηθήσουν να το αξιοποιήσετε για την ανάδειξη της ταυτότητάς σας και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής σας.

 

aisthitiki xeirourgiki

 

 

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search