Ανόρθωση στήθους με αυτοενθέματα (only your own breast)

Ανόρθωση στήθους με αυτοενθέματα (only your own breast)

  Η εξελιγμένη τεχνική ανόρθωσης στήθους με αυτοενθέματα χαρίζει νεανικό και σφριγηλό στήθος, με ελαχιστοποίηση των τομών και του πόνου.

 Ενώ οι περισσότερες τεχνικές ανόρθωσης στήθους μέχρι σήμερα βασίζονταν μόνο στην αφαίρεση δέρματος (με συνέπεια τη μικρή διάρκεια του αισθητικού αποτελέσματος και τις μεγάλες τομές δίκην «άγκυρας»), με τη νέα τεχνική της «κάθετης ανόρθωσης» επαναδιαμορφώνεται το μέρος του μαστού που ευθύνεται για την πτώση και προωθείται προς τα πάνω όπως τα ενθέματα. Δηλαδή, κατά την ανόρθωση στήθους με φυσικό τρόπο, αξιοποιείται τμήμα του ίδιου του μαστού σαν αυτοένθεμα, ενώ παράλληλα γίνεται και η τοποθέτηση των θηλών στην ιδανική θέση. Η διαδικασία αυτή εξασφαλίζει ένα ελκυστικό σχήμα στήθους -με γεμάτο τον άνω πόλο και μόνο με κάθετες τομές- και μακροχρόνιο αισθητικό αποτέλεσμα.

Date

12 Ιουνίου 2018

Tags

Πλαστική Στήθους

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search