Λιποκοιλιοπλαστική: η τεχνική της διπλής επιτυχίας (the double success technique)  (less knife, better life)

Λιποκοιλιοπλαστική: η τεχνική της διπλής επιτυχίας (the double success technique) (less knife, better life)

Η τέλεια επίπεδη κοιλιά είναι πλέον πραγματικότητα χάρη στη λιποκοιλιοπλαστική, τη νέα συνδυαστική τεχνική λιποαναρρόφησης και κοιλιοπλαστικής, η οποία προσφέρει πολύ καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα σε σχέση με την πραγματοποίηση μόνο της μιας από τις δύο επεμβάσεις ή της πραγματοποίησής τους σε ξεχωριστά στάδια.

Και αυτό γιατί:

  • Προσφέρει καλύτερη διαμόρφωση της κοιλιάς και αισθητικό αποτέλεσμα που είναι ορατό από κάθε οπτική γωνία.
  • Όπου δεν φτάνει το νυστέρι αναλαμβάνει ρόλο η κάνουλα της λιποαναρρόφησης (π.χ. στα πλάγια της κοιλιάς), με αποτέλεσμα καλύτερο και ομοιόμορφο περίγραμμα σώματος.
  • Οι χειρουργικοί χειρισμοί είναι λιγότεροι, άρα και οι πιθανές επιπλοκές
  • Εξασφαλίζεται η απουσία παροχέτευσης (σωληνάκια)
  • Διατηρείται η κυκλοφορία του αίματος, αφού, χάρη στη μικρή τομή, δεν κόβονται πολλά αιμοφόρα αγγεία και συγχρόνως διατηρείται η πλειοψηφία των λεμφαγγείων
  • Η επέμβαση δεν είναι επώδυνη: πραγματοποιείται με το μικρότερο δυνατό πόνο, ενώ ελαχιστοποιούνται οι μώλωπες και το οίδημα
  • Ελαχιστοποιείται ο χρόνος ανάρρωσης, με αποτέλεσμα τη σύντομη επιστροφή στις κοινωνικές δραστηριότητες

   Η λιποκοιλιοπλαστική αποτελεί μια ασφαλή επέμβαση, όταν πραγματοποιείται από έμπειρο πλαστικό χειρουργό, και προσφέρει σε γυναίκες και άνδρες λύσεις στα προβλήματα της καθημερινής τους ζωής, αισθητικά και λειτουργικά.

Date

26 Ιουνίου 2018

Tags

Πλαστική Σώματος

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search