σημαια

Είπαν για εμάς

extra_toc

Εμπειρίες υποβληθέντων σε πλαστικές επεμβάσεις

Επεμβάσεις Προσώπου

     Βλεφαροπλαστική

     Η 55άχρονη Σ.Τ. είναι ενθουσιασμένη με το διακριτικό και φυσικό αποτέλεσμα της βλεφαροπλαστικής της: «Η βλεφαροπλαστική  ανέδειξε τη χαμένη ζωντάνια του βλέμματός μου, αλλά και το πράσινο χρώμα των ματιών μου, για το οποίο πάντα προκαλούσα το θαυμασμό. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, που “έδεσε” αμέσως με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του προσώπου μου».

     Ρινοπλαστική

     Η 30άχρονη Ρ.Δ., που υποβλήθηκε σε ρινοπλαστική, θεωρεί ότι η αλλαγή του προφίλ της και γενικά της εικόνας του προσώπου της ήταν τόσο θεαματική που άλλαξε όλη της τη ζωή: «Βρήκα ξανά την αισιοδοξία μου και άλλαξε η διάθεσή μου σε σχέση με το παρελθόν. Η αυτοπεποίθηση που κέρδισα μέσω της ρινοπλαστικής επηρέασε θετικά όλη τη ζωή μου και άλλαξε προς το καλύτερο την προσωπική και την επαγγελματική μου πορεία».

    Ο 36άχρονος Α.Μ., που υποβλήθηκε επίσης σε ρινοπλαστική, μετανιώνει μόνο για την αργοπορία πραγματοποίησης της επέμβασης από την πλευρά του: «Ήθελα από μικρός  να τη φτιάξω τη μύτη μου, παρόλο που δεν ήταν δύσμορφη. Η εικόνα που είχα για το πρόσωπό μου ήταν καλή, αλλά όχι αυτό που θα ήθελα. Θεωρούσα ότι στο πρόσωπό μου ταίριαζε μια πιο λεπτή μύτη. Και η ρινοπλαστική μου έδωσε αυτό που προσδοκούσα πάντα, την αρμονία μεταξύ των χαρακτηριστικών του προσώπου μου. Μακάρι να την είχα κάνει νωρίτερα και όχι στα 34 μου».

     Ωτοπλαστική

   Η 25άχρονη Τ.Ε., που υποβλήθηκε σε ωτοπλαστική, πιστεύει ότι η επέμβαση της πρόσφερε μόνο οφέλη: «Νιώθω πλέον τόσο καλά με την εικόνα του προσώπου μου, που αυτό βγαίνει προς τα έξω. Δεν φοβάμαι να πιάσω τα μαλλιά μου όπως στο παρελθόν, ενώ έχω περισσότερες επιλογές σε αξεσουάρ και χτενίσματα».

     Κροταφικό lift

    Η 50άχρονη Ν.Σ. νιώθει τυχερή με την επιλογή της να υποβληθεί σε κροταφικό lift: «Πάντα είχε σημασία για μένα να έχω ένα περιποιημένο πρόσωπο, γι’αυτό και με δυσαρεστούσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η όψη του είχε καταλήξει τελευταία να δείχνει μόνιμα κουρασμένη και “λυπημένη”. Πίστευα ότι το πρόβλημα θα λυνόταν με την άνω βλεφαροπλαστική, στην οποία υποβλήθηκα αλλού, αλλά δυστυχώς επιδεινώθηκε. Εσείς καταλάβατε ότι τελικά ήταν η πτώση των φρυδιών που επιβάρυνε το πρόσωπό μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι με μια τόσο σύντομη και ανώδυνη επέμβαση, το κροταφικό lifting, και χωρίς να χρειαστεί καν βλεφαροπλαστική, λύθηκε το πρόβλημά μου και αναδείχτηκαν ξανά τα μάτια μου, ενώ βελτιώθηκε παράλληλα και η συνολική εμφάνιση του προσώπου μου. Είμαι τόσο ικανοποιημένη και χαίρομαι τόσο πολύ το αποτέλεσμα, που απολαμβάνω πια περισσότερο ακόμα και τη διαδικασία του μακιγιάζ».

     Λίφτινγκ προσώπου

     Η 59άχρονη Π.Θ. θεωρεί ότι το λίφτινγκ προσώπου, στο οποίο υποβλήθηκε, την ανανέωσε τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά: «Το facelift χάρισε στο πρόσωπό μου μια ανανεωμένη και πιο νεανική εμφάνιση, χωρίς όμως να αλλοιωθούν τα χαρακτηριστικά μου ή να φαίνομαι κάποια άλλη. Νιώθω σαν να κέρδισα δέκα χρόνια και μαζί με την ανανέωση του προσώπου μου ξαναβρήκα και τη χαμένη μου ενέργεια».

     Ενδοσκοπική ανόρθωση μετώπου

   Η 40άχρονη Μ.Σ. πιστεύει ότι η ενδοσκοπική ανόρθωση μετώπου της έδωσε τη δυνατότητα, παράλληλα με την εξάλειψη των σημαδιών του χρόνου, να προβάλλει με καλύτερο τρόπο τον εαυτό της: «Οι ρυτίδες και η χαλάρωση στο άνω τριτημόριο του προσώπου μου, με στενοχωρούσαν πολύ, γιατί ένιωθα ότι δεν συμβάδιζαν με την ηλικία μου, δεν ήθελα, όμως, να προβώ από τώρα σε πιο ριζικές λύσεις, όπως ένα ολικό λίφτινγκ προσώπου. Ευτυχώς η ενδοσκοπική ανόρθωση μετώπου ήταν η πλέον κατάλληλη επέμβαση για την περίπτωσή μου και με βοήθησε να διορθώσω τη φθορά αλλά και να μπορώ πλέον να διοχετεύω προς τα έξω μια θετικότερη εντύπωση για τον εαυτό μου».


Επεμβάσεις Σώματος

     Γυναικομαστία

   Ο 39άχρονος Χ.Δ. νιώθει ότι η αρρενωπότερη εμφάνιση, που απέκτησε με την αισθητική επέμβαση για την αντιμετώπιση της γυναικομαστίας, έχει θετικό αντίκτυπο στα συναισθήματα και τη συμπεριφορά του στο πλαίσιο των σχέσεών του: «Ήταν ένα πρόβλημα τελείως αντιαισθητικό, που με ανάγκαζε να “κρύβομαι” μόνιμα μέσα σε φαρδιά ρούχα. Η επέμβαση κατά της γυναικομαστίας μου πρόσφερε ένα καλύτερα σχηματισμένο και πιο σφριγηλό στήθος και με απάλλαξε απ’όλα τα δυσάρεστα συναισθήματα για το σώμα μου, κάτι που επηρέασε θετικά και τη σχέση μου με το άλλο φύλο. Πλέον μπορώ να εκφραστώ πιο ελεύθερα και ν’απολαύσω περισσότερο τις πιο προσωπικές μου στιγμές».

     Κοιλιοπλαστική

     Η 44άχρονη Φ.Α., που υποβλήθηκε σε κοιλιοπλαστική μετά από απώλεια μεγάλου σωματικού βάρους, νιώθει ότι η επέμβαση της άλλαξε όλη την ψυχολογία: «Η εμφάνιση της κοιλιάς μου ήταν τόσο αντιαισθητική που με έκανε να αποφεύγω ακόμη και το μπάνιο στην παραλία τους καλοκαιρινούς μήνες. Η κοιλιοπλαστική ήταν κάτι που δεν με άλλαξε μόνο σωματικά, με άλλαξε και ψυχολογικά. Πιστεύω πιο πολύ στον εαυτό μου και νιώθω πιο δυναμική από ποτέ».

     Λιπογλυπτική

     Η 38άχρονη Ε.Α. νιώθει ότι η λιπογλυπτική, στην οποία υποβλήθηκε, εναρμόνισε την ταυτότητά της με το σώμα της: «Με τη λιπογλυπτική είχα την ευκαιρία να βελτιώσω ταυτόχρονα όλα τα σημεία του σώματός μου που με έκαναν να νιώθω άσχημα, δηλαδή την κοιλιά και τα πόδια μου. Πλέον νιώθω πιο άνετα μέσα στα ρούχα μου, πιο όμορφα με το σώμα και τον εαυτό μου, και κυρίως αισθάνομαι ότι το σώμα μου, όπως είναι τώρα, με αντιπροσωπεύει καλύτερα. Και μόνο το γεγονός ότι μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έλυσα ένα πρόβλημα για όλη την υπόλοιπη ζωή μου, με κάνει να νιώθω δικαιωμένη για την απόφασή μου».

     Βραχιονοπλαστική

    Η 34άχρονη Α.Ν. νιώθει ότι η  βραχιονοπλαστική της «άνοιξε  το δρόμο» για μια πιο δραστήρια και ευχάριστη καθημερινότητα: «Το τοπικό πάχος στα χέρια μου δεν έφευγε με τίποτα και με υποχρέωνε να φοράω μπλούζες με μακρύ μανίκι ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι. Η βραχιονοπλαστική με βοήθησε να νικήσω την ανασφάλειά μου, που με εμπόδιζε να αναπτύξω δραστηριότητες και μου στερούσε πολλές ευχάριστες στιγμές. Ξεκίνησα ακόμα και μαθήματα χορού, κάτι που επιθυμούσα πολύ καιρό αλλά ανέβαλλα διαρκώς λόγω της εμφάνισης των χεριών μου».

     Ανόρθωση γλουτών

    Η ανόρθωση γλουτών «γέμισε» την 35άχρονη Ι.Π. με θετικά συναισθήματα: «Μετά από κάποιες αυξομειώσεις βάρους, επηρεάστηκε και η εμφάνιση των γλουτών μου, που χαλάρωσαν υπερβολικά. Έτσι μου στερήθηκε η δυνατότητα να φοράω τα ρούχα που επιθυμούσα και ένιωθα ιδιαίτερα άβολα όχι μόνο στην παραλία αλλά και στις πιο προσωπικές μου στιγμές. Η ανόρθωση  γλουτών με βοήθησε να απολαμβάνω ξανά την κάθε στιγμή μου και να νιώθω άνετα φορώντας ακόμα και τα πιο αποκαλυπτικά εσώρουχα ή μαγιό. Αισθάνομαι πιο όμορφη, πιο αυθόρμητη, πιο χαλαρή και χαρούμενη από ποτέ».

     Αυξητική στήθους

     Η 29άχρονη Λ.Κ. νιώθει ότι η αυξητική στήθους, στην οποία υποβλήθηκε, την απελευθέρωσε: «Το ανύπαρκτο στήθος μου είχε φτάσει να με κρατά μακριά από προσωπικές επαφές. Μετά την αυξητική στήθους νιώθω καλύτερα με το σώμα μου και τον εαυτό μου και αυτό μ’έχει κάνει να αισθάνομαι πολύ καλύτερα και σε σχέση με τους άλλους. Και φυσικά απέκτησα και μεγαλύτερη άνεση σε σχέση με το άλλο φύλο».

     Ανόρθωση στήθους      

     Η 37άχρονη Β.Λ. νιώθει ότι η ανόρθωση στήθους, στην οποία υποβλήθηκε, επηρέασε με θετικό τρόπο πολλές πλευρές της ζωής της: «Μετά από την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης, το στήθος μου χαλάρωσε και “άδειασε” τελείως. Η έντονη ενόχληση με την εικόνα του με ώθησε να επιλέξω την επέμβαση της ανόρθωσης στήθους και να κερδίσω ξανά τη νεανική του εμφάνιση. Το αποτέλεσμα με δικαίωσε, αφού ενισχύθηκε η διάθεσή μου και βελτιώθηκε τόσο η σχέση μου με τον άνδρα μου όσο και η κοινωνική μου ζωή. Ακόμα και σε θέματα που σχετίζονται με το επαγγελματικό περιβάλλον, έχω ξαναποκτήσει την αυτοπεποίθηση και το κέφι που είχα όταν πρωτοξεκινούσα».

     Μειωτική στήθους

   Η 33άχρονη Δ.Κ. είναι ικανοποιημένη με τα θετικά αποτελέσματα της μειωτικής στήθους, τόσο στην υγεία της όσο και στην καθημερινότητά της: «Το υπερβολικά μεγάλο, για τις αναλογίες μου, στήθος, ήταν ένα πρόβλημα όχι μόνο αισθητικό, αφού είχε αρχίσει να μου προκαλεί λειτουργικά προβλήματα και επιβάρυνε τη μέση και τον αυχένα μου. Η μειωτική στήθους όχι μόνο με βοήθησε να προστατεύσω την υγεία μου, αλλά μου έδωσε και τη δυνατότητα να ξανασχοληθώ με τον αθλητισμό, που πάντα αγαπούσα αλλά τα τελευταία χρόνια είχα εγκαταλείψει λόγω των δυσκολιών που μου προκαλούσε το στήθος μου».

     Επανορθωτική χειρουργική

     Η 46άχρονη Δ.Χ., που έκανε αποκατάσταση στήθους μετά από μαστεκτομή, πιστεύει ότι η επέμβαση ήταν καθοριστική για τη ζωή της: «Μετά από ένα μεγάλο και δύσκολο χρονικό διάστημα που πέρασα, ένιωσα ξανά ζωντανή. Η επέμβαση με βοήθησε να ξανακερδίσω την αυτοεκτίμησή μου. Δεν έχει αλλάξει πια μόνο ο τρόπος που βλέπω εγώ τον εαυτό μου, αλλά άλλαξε συνολικά η ζωή μου».

     Ολική μεταμόρφωση

     Η 38άχρονη Κ.Ε. θεωρεί ότι η εμπειρία της ολικής μεταμόρφωσης, που βίωσε μετά την απαλλαγή της από το πρόβλημα της παχυσαρκίας, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για μια καλύτερη ζωή: «Η αισθητική βελτίωση του σώματός μου μετά την απώλεια πολλών κιλών, που υπήρξε συνέπεια μιας βαριατρικής επέμβασης, με βοήθησε να ξαναβρώ τον εαυτό μου. Η αντιμετώπιση της χαλάρωσης σε όλα τα σημεία του σώματός μου, τόσο στο κατώτερο τμήμα του όσο και στο στήθος αλλά και στο πρόσωπό μου, δημιούργησε μια θεαματική αλλαγή στην εξωτερική μου εμφάνιση, τα αποτελέσματα της οποίας βιώνω ήδη στην ποιότητα της ζωής μου».

     

Ρωτήστε το Γιατρό

Please type your full name.

Please type your full name.

Invalid email address.

Άκυρh Εισαγωγή

Please tell us how big is your company.

Please select a date when we should contact you.

Άκυρη Εισαγωγή

CAPTCHA
Ανανέωση Λάθος εισαγωγή

Search