ιατρείο πλαστικής χειρουργικής

Το Ιατρείο

   Το ιατρείο του Πλαστικού Χειρουργού Άρη Νταμάγκα βρίσκεται σε ένα από τα πιο δημοφιλή, εύκολα προσβάσιμα σημεία της Αθήνας, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας 63, έναντι του ξενοδοχείου Hilton. 

   Η διαμόρφωση των χώρων του ιατρείου έχει γίνει με τρόπο ώστε η αισθητική και η λειτουργικότητα να αλληλοσυμπληρώνονται ιδανικά -εξάλλου πρόκειται για δυο αλληλένδετες έννοιες και στην πλαστική χειρουργική- συνθέτοντας μια ευχάριστη και δημιουργική εμπειρία για τον άνθρωπο, που θα αναζητήσει υπηρεσίες πλαστικής χειρουργικής.

   Στο άνετο περιβάλλον του ιατρείου γίνεται το πιο σημαντικό βήμα, η πρώτη επίσκεψη. Αυτή θεωρείται πολύ σημαντική, γιατί η σωστή ενημέρωση αποτελεί το καλύτερο μέσο για την ελεύθερη, αβίαστη και συνειδητοποιημένη επιλογή σας. Μέσα από ένα εξατομικευμένο και πολύπλευρο consultation θα καταλήξουμε μαζί στην ιδανική προσέγγιση για οποιοδήποτε πρόβλημα, αισθητικής ή επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής, σας απασχολεί.

  Στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο του ιατρείου πραγματοποιείται όλο το φάσμα των μη επεμβατικών εφαρμογών της πλαστικής χειρουργικής, με ποιοτικά, πιστοποιημένα και δοκιμασμένα στο πέρασμα του χρόνου υλικά.

  Παράλληλα, στο ιατρείο πραγματοποιούνται οι ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές micro fat grafting και nano fat grafting, που προσφέρουν αναγέννηση πολλών περιοχών του προσώπου και του σώματος, με τη χρήση αυτόλογου λίπους και βλαστοκυττάρων, ενώ αντιμετωπίζονται με τοπική αναισθησία μικρά αισθητικά προβλήματα στο πρόσωπο ή στο σώμα.

  Ασφάλεια, σεβασμός στα συναισθήματα, ανάδειξη της μοναδικότητας, φυσικά και μακροχρόνια αισθητικά αποτελέσματα βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας μας, αφού η δική μας ικανοποίηση έγκειται στη δημιουργία σταθερών δεσμών εμπιστοσύνης και επικοινωνίας μαζί σας!

Πώς να έρθετε

Επικοινωνία

Dr Άρης Νταμάγκας

Δ Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 63,

Έναντι HILTON

T+30 210 64 55 336

K+30 693 22 22 531

Μίνι βιογραφικό Άρη Νταμάγκα

Ο Πλαστικός Χειρουργός Άρης Νταμάγκας είναι Διευθυντής στην Κλινική Πλαστικής χειρουργικής του 251 ΓΝΑ  και απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετεκπαιδεύτηκε στην Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής του νοσοκομείου Queen Victoria, στο Λονδίνο και στο Southwestern University, στο Dallas των ΗΠΑ.

Search