σημαια

μεσοθεραπεία σε ντεκολτέ

Kαταπολέμηση των ρυτίδων στο στήθος

extra_toc

Μεσοθεραπεία με βλαστοκύτταρα στο στήθος

  Οι ρυτίδες σε αυτή την περιοχή είναι συνήθως ένα σημάδι πρόωρης γήρανσης, που εμφανίζεται στις γυναίκες μέσης ηλικίας. Σύμφωνα με την εφημερίδα The New York Times οι ρυτίδες είναι αποτέλεσμα της βαρύτητας, από τις ώρες του ύπνου στη μία πλευρά και τέλος της έλλειψης κολλαγόνου, τα επίπεδα του οποίου μειώνονται με την πάροδο του χρόνου στο σώμα των γυναικών.  


  Ένα νέο σύστημα στήριξης
  Οι ρυτίδες στο στήθος μπορεί πολλές φορές να μην είναι αποτέλεσμα της ηλικίας. Σύμφωνα με νέες έρευνες, οι γραμμές διάσπασης στο στήθος μπορεί να εμφανιστούν μετά από χρόνια συνήθεια των γυναικών να φορούν push-up ή αθλητικό σουτιέν, τα οποία πιέζουν το στήθος για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλές γυναίκες έχουν αναπτύξει νέα συστήματα υποστήριξης για να εμποδίσουν την εμφάνιση των ρυτίδων στο στήθος. 
Μία ακόμα έρευνα ανέφερε, ότι υπάρχουν πολλά προϊόντα τα οποία ενώ είναι αντισυμβατικά βοηθάνε στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Ένα τέτοιο προϊόν είναι ένα σουτιέν, το οποίο έχει σχήμα a contoured cylinder και κρατάει χωριστά τους μαστούς κατά τη διάρκεια της νύχτας.

  Καταπολέμηση των ρυτίδων 
  Στις περιπτώσεις όμως που οι ρυτίδες αυτές είναι έντονες και με το πέρασμα του χρόνου επιδεινώνονται, τότε πρέπει να τις καταπολεμήσουμε.
Ιδανική θεραπεία, μη επεμβατική, είναι τα βλαστοκύτταρα, τα οποία φέρνουν επανάσταση στην πλαστική χειρουργική. Έχουν εντυπωσιακά αποτελέσματα χάρη στις μοναδικές αναγεννητικές ιδιότητές τους και αναζωογονούν το δέρμα πλήρως, από μέσα προς τα έξω. Η όλη διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και κυρίως οικονομικά προσιτή, με άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Search